Şimdi Ara

HACETTEPE FİZİK MUH VE İYTE FİZİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafam aşırı karışık, zaten şurada tercihlerin bitmesine saatler kaldı hala karar veremedim ne yazacagıma. yardım eder misiniz?

Benim hayalim elektrik elektronik muhendisliği okumak ama tutmuyor. sıralamam 70k geldi. 70kya ilgimi çeken bölümlerden sadece fizik geliyor ama hangi fiziğe gitsem bilemiyorum. İYTE fizik Hacettepe fizik muh veya AÜ fizik muh gitmeyi düşünüyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum herkes İYTE övüyor ama ankarada yasıyorum ve ankaradan ayrılmak benim için zor gerçekten yine de çok fark olacaksa mecburen gideceğim. akademisyenlere baktığımda İYTEnin akademisyenlerinin cok saglam kariyeri var yurtdışı için referansta avantajlı gözüküyor, bu aklımı karıştırıyor. Hacettepeye göre yurtdışına öğrenci göndermek adına daha mı avantajlıdır? sonra eğitim kalitesi olarak öğrenciye sunduğu imkanlar olarak öğrenciye verdiği değer olarak akademisyen kalitesi olarak karşılaştırır mısınız? özellikle ikisini de bilen birilleri karşılaştırırsa sevinirim ve istediğim bölümle fiziği çap yapabilir miyim bu bölümlerde? gerçekten çok kafam karışık bu durumda aydınlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33A480505 -- 30 Temmuz 2024; 22:51:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.