Şimdi Ara

Hacettepe hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulu aradım yarınki muafiyet sınavına girmezsen en alt seviyeden başlatılırsın dedi. Hazırlığı geçmek istemiyosam muafiyet sınavında baya kötü yapmam gerekiyormuş. Ben hazırlığı geçmeyip kendi seviyeme göre kurdan başlamak istiyorum sınavda 10-20 soru yapıp çıkayım mı şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muafiyete ben dün girdim ve 10 20 tane yapıp cıkarsan en dusuk kura yerlesebilirsin cunku ilk 25 soru falan bıraz kolaydı
  • Aga Sınavlar açıklanmadı daha yarın ki sınava girme hakkı elde ettiğimizi nerden öğrencez?

• Sitede var listeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nick dick

muafiyete ben dün girdim ve 10 20 tane yapıp cıkarsan en dusuk kura yerlesebilirsin cunku ilk 25 soru falan bıraz kolaydı

Hocam ing 160 grubunda mısın?

• Up

• LunaNoria L kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benimki 150

• Benim ismim listede yok demek ki gecememisim ilk sınavı

• nick dick kullanıcısına yanıt
    listenin en altında kazanamayanlar da yazıyor hocam listede ismin yoksa sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denoktrin -- 6 Eylül 2017; 23:50:52 >
  • denoktrin kullanıcısına yanıt
    dostum ismim geçenler arasındaymış atlamışım.sayende bidaha kontrol ettim cok teşekkür ederim gitmicektim yoksa
  • hocam ben de girmeye hak kazanmışım ama hazırlık okumak istiyorum. sadece geçmek isteyenler giriyor diye biliyordum yönerge yayınlamışlardı, orada isteğe bağlı hazırlık okuyacaklar sadece ilk sınava girecek yazıyordu. kur belirleme sınavı ilk sınavdı yanlış mı biliyorum. bi de hazırlıkda 3. dil eğitimi veriliyor mu bilgilendirirseniz sevinirim
  • lavana1999 L kullanıcısına yanıt
    http://fs.hacettepe.edu.tr/ydyo/duyuru/DUYURU%20%C4%B0NG.pdf . Hocam bence burdakı derecene göre kurlara yerleştirme yapıcaklardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.