Şimdi Ara

Hacettepe mi? Çapa mı? Cerrahpaşa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MF-3 Puan türüne göre 699. oldum. Yine kafamda bir belirsizlik var, bu kez nereyi ilk tercihim olarak yazmamla ilgili. Hacettepe daha çok kafama yatıyor; ama kimileri Çapa daha iyi, kimileri de Cerrahpaşa'yı seç diyor. Sizlere de danışmak istedim, lütfen yardımınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: forthem12

MF-3 Puan türüne göre 699. oldum. Yine kafamda bir belirsizlik var, bu kez nereyi ilk tercihim olarak yazmamla ilgili. Hacettepe daha çok kafama yatıyor; ama kimileri Çapa daha iyi, kimileri de Cerrahpaşa'yı seç diyor. Sizlere de danışmak istedim, lütfen yardımınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin. :)

üçü de birbirinden güzel üniversiteler tabii tercih senin en istediğini başa yaz.ben olsam ankara olduğu için hacettepe ünv.'ye giderdim...
  • quote:

MF-3 Puan türüne göre 699. oldum. Yine kafamda bir belirsizlik var, bu kez nereyi ilk tercihim olarak yazmamla ilgili. Hacettepe daha çok kafama yatıyor; ama kimileri Çapa daha iyi, kimileri de Cerrahpaşa'yı seç diyor. Sizlere de danışmak istedim, lütfen yardımınızı ve yorumlarınızı esirgemeyin. :)

Arkadaşım öncelikle başarını tebrik ederim. Ben de mf 3 te 370. oldum.Aynı sıkıntıları yaşıyorum. DH de bize yardımcı olcak kişiler mutlaka çıkar. Yardımlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kensei

quote:

Arkadaşım öncelikle başarını tebrik ederim. Ben de mf 3 te 370. oldum.Aynı sıkıntıları yaşıyorum. DH de bize yardımcı olcak kişiler mutlaka çıkar. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Çevremdeki birçok kişiye sordum ve araştırttım. Sonuç olarak Hacettepe'yi seçeceğim. :)

• Bence bir daha düşün , birkaç mezunuyla görüştüm de cok aşırı kasıntı imiş yani. öğretilen şeylerin birçoğu daha sonra kullanılmıyor bile. İnternlük döeminde de aşırı yoğunmuş.Tus a hazırlanamıyorsun .
  • Cerrahpaşa akar hem racon kesersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede cerrahpaşa.Çapa hakkında bir bilgim yok ama cerrah paşa tek geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    6 yıl önce açıldı
    Çapa mı ankara tıp mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacettepe'yi seçmenizi tavsiye ederim. Öğretim üyeleri yeter.

http://www.tip.hacettepe.edu.tr/personel/ogruyesi.php
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.