Şimdi Ara

Hacettepe mi Yıldız Teknik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl öss de yıldızteknik üniversitesi elektronik ve haberleşme ve hacettepe elektrik elektronik(ingilizce) bölümlerine yetecek kadar sıralamadayım fakat şu an kararsızım.
    Sizce teknik üniversiteyi mi seçmeliyim yoksa hacettepenin imkanları yıldız teknikten daha iyi diyebilirmiyiz?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliorkun -- 13 Temmuz 2008; 18:20:41 >

• YTÜ
  • Yale...

Teknik derim ben.
  • İstanbul'da oku derim kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay_erbatur

İstanbul'da oku derim kardeşim...
    YTU okumak zordur okul doneminde kasarim dersen Ytu tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

YTU okumak zordur okul doneminde kasarim dersen Ytu tabiki

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için teşekkürler peki hacettepe nin ingilizce olması bölümün bir artı sağlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliorkun

cevaplarınız için teşekkürler peki hacettepe nin ingilizce olması bölümün bir artı sağlarmı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aliorkun

Özür dilerim tam okumadan cevap yazmışım.
    Hacettepe diyince hemen tıp felan boşalttım...

Ama ben olsam senin yerinde İstanbul'da okumayı tercih ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 13 Temmuz 2008; 18:26:59 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

% kac ingilizce? + Yildizdada yokmu ingilizce?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hacettepede bildiğim bölüm tamamen ingilizce ama yıldız teknikte yüzde 30(yanlış söylüyor olabilirimde fakat hacettepe tamamen ingilzce sanırsam)

• quote:

Hacettepede bildiğim bölüm tamamen ingilizce ama yıldız teknikte yüzde 30(yanlış söylüyor olabilirimde fakat hacettepe tamamen ingilzce sanırsam)

Alıntıları Göster
    Peki cevap yazan arkadaşlardan bu üniversitelerden birinde okuyan varmı?
  • quote:

Peki cevap yazan arkadaşlardan bu üniversitelerden birinde okuyan varmı?

Alıntıları Göster
    İki okul da iyidir. Soru en az dört sene sizin nerede olmak istediğiniz. Başta ilk gazla insan her yerde dayanabilirmiş gibi geliyor ama İstanbul veya ankara'da hiç bulundunuz mu? Hangisi size daha çekici geliyor? Aileden ayrılmak ilk başlarda özgürlük hissi getirebilir ama sonra özlem ağır basabilir. Hi çailenizden ayrı okudunuz mu?

Bir de İTÜ veya ODTÜ'de isteyebileceğiniz bir yere girebilirseniz onları düşünün derim, önünüz daha açık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmicstring

İki okul da iyidir. Soru en az dört sene sizin nerede olmak istediğiniz. Başta ilk gazla insan her yerde dayanabilirmiş gibi geliyor ama İstanbul veya ankara'da hiç bulundunuz mu? Hangisi size daha çekici geliyor? Aileden ayrılmak ilk başlarda özgürlük hissi getirebilir ama sonra özlem ağır basabilir. Hi çailenizden ayrı okudunuz mu?

Bir de İTÜ veya ODTÜ'de isteyebileceğiniz bir yere girebilirseniz onları düşünün derim, önünüz daha açık olur.

Alıntıları Göster
    bence ODTÜ havacılık , hacettee elektronikten 1 2 puan yüksek ama kral bölüm

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: smyrna17

quote:

yok bizde ingilizce

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSerenity

quote:

quote:

yok bizde ingilizce

Alıntıları Göster
    Bir Yıldız Teknikli olarak söyleyebilirim ki okula girmek zor mezun olmak kolaydır.Eninde sonunda derslerden geçiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSerenity

quote:

quote:

yok bizde ingilizce

Alıntıları Göster
    yıldız teknik hacettepede birşey öğreteceklerini sanmıyorum.. ama yıldız teknik mevzunları daha donanımlı oluyorlar bence.. hacettepenin eski havası kalmadı! bunu hacettepeye gidene sormalı bence

ama İTÜ ve odtü de iş başvurularında tercih sebebidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 13 Temmuz 2008; 21:56:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

yıldız teknik hacettepede birşey öğreteceklerini sanmıyorum.. ama yıldız teknik mevzunları daha donanımlı oluyorlar bence.. hacettepenin eski havası kalmadı! bunu hacettepeye gidene sormalı bence

Alıntıları Göster
    YILDIZ TEKNİK

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mesajlarınız için teşekkürler fakat daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz bu arada ben bu iki üniversitededen birine gitcem fakat başka bölüm öneren arkadaşlara da teşekkür ederim.Aslında benim korkum hacettepe ile ilgili ingilizce olması ve benimde çok çalışkan bir öğrenci olmamam.Fakat iceberg1907 adlı arkadaşın yıldızı bitirmek daha kolay demeside tercih sebebim olabilir.Ama eğer gerçekten hacettepe eğitim bakımından veya iş bulma kolaylığı bakımından daha kolay ise o da tercih sebebimdir.Yroumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliorkun -- 13 Temmuz 2008; 22:02:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yumurt

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biraz daha ayrıntılı olcak fakat bu bölümlerden ya da bu üniversitelerden mezun olan arkadaşlar iş bulma konusunda veya eğitim konusunda bilgi verirlerse güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

YILDIZ TEKNİK

Alıntıları Göster
    Ben bu sene Hacettepe Elektronikten mezun oldum. Bugün elektronik başlıklı başka bir konuda da yazdım. Orayı da okuman iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_24726136/mpage_1/key_//tm.htm#24732864

Hacettepe elektronik çok zor bir okul onu söyleyim.Bölüme giren 80 kişiden ancak 55'i mezun olabildi. Ve bölüm birincisinin not ortalaması 3.4. Eğer okulu bitirince savunma sanayi sektöründe (Aselsan,Havelsan,Tai,Tübitak vb) çalışmak istiyorsan Hacettepe seçmeni öneririm ama okulu bitirince İstanbul piyasasaında kalmak istersen tabiki Yıldız Tekniği yazman çok daha iyi olur senin için. Açıkçası Yıldız Teknik ile ilgili çok bir bilgim yok ama Hacettepeyi bazılarının yaptığı gibi yabana atma. Tübitakta,Aselsanda çalışan varsa onlara bir sor, onlar daha iyi bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Egguzel

Ben bu sene Hacettepe Elektronikten mezun oldum. Bugün elektronik başlıklı başka bir konuda da yazdım. Orayı da okuman iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_24726136/mpage_1/key_//tm.htm#24732864

Hacettepe elektronik çok zor bir okul onu söyleyim.Bölüme giren 80 kişiden ancak 55'i mezun olabildi. Ve bölüm birincisinin not ortalaması 3.4. Eğer okulu bitirince savunma sanayi sektöründe (Aselsan,Havelsan,Tai,Tübitak vb) çalışmak istiyorsan Hacettepe seçmeni öneririm ama okulu bitirince İstanbul piyasasaında kalmak istersen tabiki Yıldız Tekniği yazman çok daha iyi olur senin için. Açıkçası Yıldız Teknik ile ilgili çok bir bilgim yok ama Hacettepeyi bazılarının yaptığı gibi yabana atma. Tübitakta,Aselsanda çalışan varsa onlara bir sor, onlar daha iyi bilir

Alıntıları Göster
    Egguzel arkadaşım yorumun için teşekkürler fakat şunu sorcam bu geri kalan 25 okulu bıraktımı?
    Benim korkum bu yönde aslında yapamazsam diye.Birde bölüm tamamen inglizce değilmi.Benim ingilizcem eh ama ingilizceyi çok sevmem ve ingilizce olması gerçekten çok kasınç bir duruma getiriyormu üniversiteyi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.