Şimdi Ara

HACETTEPE TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MF-3 - 1326 siralama ile hacettepe tip(tr) tutar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adigekarma A kullanıcısına yanıt
    geçen sene 1 k ile kapattı sanırım.kontenjan düşüşü de oldu.gelme ihtimali az bence.ama sen yine de yaz.belli olmaz
  • Kontenjan dususu oldu da ornegin ben kucuk bi anadolu sehrindeyim derece yapabileceklerden kim ne yapti hemen duyuyoruz, onumde ilk binde 7-8 kisi var ve hepsi muhendislik tercih etmek istiyor, forumda da cogu arkadasin capa-cerrahpasa gibi istanbuldaki fakulteleri tercih ettigini gorunce umutlanmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigekarma -- 3 Temmuz 2015; 4:03:06 >
    forumda da çoğu dereceler zaten bilkent-boun-odtü yazacak bildiğim kadarıyla.bende sana kolaylık yapıp hacettepe yazmayacam cerrahpaşa yazacam ben.umarım gelir...
  • onuryum O kullanıcısına yanıt
    tesekkur ettim :D hacettepe tutma isi boyle olunca cerrahpasayi da dusunmedim degil ama okulun erkek yurdunun olmamasi, cevrede kiralarin pahaliligi ve okulun bir-iki seneye yikilacak olmasi beni urkuttu, avcilara tasininca laboratuvar sorunu falan olmaz mi?

valla hocam isterlerse mars'a taşınsınlar ben yazacam.her türlü akar...
  • Ankara Tıp da iyidir hocam. Gidip okulu gezmeden tercih yapmayın derim.

• onuryum O kullanıcısına yanıt
    En iyisi olur umarım hocam sizin için belki birlikte akarız
  • Ankara tıp da düşünülebilir ama üst dönemden giden arkadaşlarımız hep zorluğundan yakınıyor, tıpa gidince zaten çalışmamız gerekecek farkındayım ama anamızı da ağlatmasınlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigekarma

Ankara tıp da düşünülebilir ama üst dönemden giden arkadaşlarımız hep zorluğundan yakınıyor, tıpa gidince zaten çalışmamız gerekecek farkındayım ama anamızı da ağlatmasınlar ya

Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Çalışan adama zor gelmez. Siz bir okula gidin oradan gerekli bilgileri alırsınız.

• Dediğiniz gibi gerekli bilgileri almaya çalışacağım, teşekkürler.
  • Ya şimdi aslında Tıp'ta hep bir gerileme, mühendisliklerde ilerleme var. Kontenjan düşüşü oldu evet ama mühendisliğe yönelim bu hızla sürerse girebilirsin belki ama çok küçük bir ihtimal yani.

Millet uyanıyor tabi, 4-5 seneye ülke pratisyen cenneti olacak.
  • 985. ye gelir mi ?

• Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    Cok fazla doktor mezun oldugu dogru ama hem benim ilgimi bu meslek daha cok cekiyor hem de nufus artiyor bakalim hayat neler gosterecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigekarma -- 4 Temmuz 2015; 1:57:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.