Şimdi Ara

Hacettepe Üniversitesi Hakkında Her Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 girişliler bütün sorularınızı bu başlık altında sorabilirsiniz.

• Hazırlık seviye belirleme sınavı test mi? kaç soru?
  • Test ve essay şeklinde yapılıyor. Boşluk doldurma da var, kalın bir kitapçık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay dikey

Test ve essay şeklinde yapılıyor. Boşluk doldurma da var, kalın bir kitapçık.

Kaç soru olduğunu biliyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 soruya yakın test , reading kısmında 3-6 tane eşleştirme olabilir , eylülde değil de haziranda girilen proficiency de listening de var , tabi olmazsa olmaz essay yazacaksınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegangster

40 soruya yakın test , reading kısmında 3-6 tane eşleştirme olabilir , eylülde değil de haziranda girilen proficiency de listening de var , tabi olmazsa olmaz essay yazacaksınız..

Zorluk derecesi nedir? Lisedeki eğitimle orta kurdan başlayabilir miyiz yoksa lise ingilizcesi yetersiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem5565

quote:

40 soruya yakın test , reading kısmında 3-6 tane eşleştirme olabilir , eylülde değil de haziranda girilen proficiency de listening de var , tabi olmazsa olmaz essay yazacaksınız..

Zorluk derecesi nedir? Lisedeki eğitimle orta kurdan başlayabilir miyiz yoksa lise ingilizcesi yetersiz mi?

Eylülde girecegin muafiyet sınavı 2 kısımdan olusuyor , 1. si sadece test fazla soru da yok zaten diger güne sonuclar acıklanıyor bunu geçersen 2. sınava girmeye hak kazanıyorsun .. Bu 1. sınavı geçersen 2. sınava girmesen Intermediate ( orta ) seviyeden baslıyorsun - ben öyle yapmıstım -
    2 sınav da eğer hazırlık okursan senin hazırlık atlama ( proficiency ) sınavına benzer oluyor essay filan yazıyorsun bunda da C1 üstü not alırsa yani 65 üstü upper intermediate olarak başlarsın.. peki upper intermediate ın sana verebilecegi yararlar nedir ? şöyle anlatim eğer yarıl yılda hazırlık atlamak istiyorsan upper intermediate da sene içinde girdigin sınavlarda 65 not ortalaması ister , intermediate da 80 not ortalaması ister..
    Baska verebilecegim bilgi varsa alıntı yaparak soru sorabilirsin ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç Tıp vs Diğer Tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdem5565

quote:

Eylülde girecegin muafiyet sınavı 2 kısımdan olusuyor , 1. si sadece test fazla soru da yok zaten diger güne sonuclar acıklanıyor bunu geçersen 2. sınava girmeye hak kazanıyorsun .. Bu 1. sınavı geçersen 2. sınava girmesen Intermediate ( orta ) seviyeden baslıyorsun - ben öyle yapmıstım -
    2 sınav da eğer hazırlık okursan senin hazırlık atlama ( proficiency ) sınavına benzer oluyor essay filan yazıyorsun bunda da C1 üstü not alırsa yani 65 üstü upper intermediate olarak başlarsın.. peki upper intermediate ın sana verebilecegi yararlar nedir ? şöyle anlatim eğer yarıl yılda hazırlık atlamak istiyorsan upper intermediate da sene içinde girdigin sınavlarda 65 not ortalaması ister , intermediate da 80 not ortalaması ister..
    Baska verebilecegim bilgi varsa alıntı yaparak soru sorabilirsin ..

1.sınavı geçmek için kaç puan almalıyız?

• Ana konudan devam edilebilir aslında:

###HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2012 GİRİŞLİLER###
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=64785743
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.