Şimdi Ara

HACETTEPE ÜNİVERSITESI HUKUK 2015 GİRİŞLİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kimler var gelen ve sıralamalarınız nasıl?

• Up
    Hiç kimse yok muu?
  • ArkadaşIm 6bin küsür sıralama ile girmemiş gazı gelmiş nasıl Yükseldiyse sıralama
  • Aa gercekten mi ben 6086.yım. sonlardan girdik o zaman :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgurlar

Aa gercekten mi ben 6086.yım. sonlardan girdik o zaman :D

Çocuk istanbul bekliyodu Hacettepe de kesin diyodu
  • Aman Allah'ım. Sıralamalar uçmuş gercekten.
  • Up
  • 5336 yaz beni. Taban puanımız 433,5 oldu. İstanbul'un 2 Ankara'nın 9 gerisindeyiz. Kontenjan düşürmelerine rağmen.
  • Haklısın,gerçekten Hacettepe Hukuk sıralamasıyla şasırtıyor. Henüz mezunu bile yokken böyle. Hayırlı olur insallah.
  • Up
  • Koca forumda 3 kisi miyiz
  • bulgurlar B kullanıcısına yanıt
    hocam hacettepe hukukta 3.siniftayim akliniza takilan soru olursa sorabilirsiniz.1 hafta icinde fakulteyide gezdirebilirim isteyen olursa sonrasinda tatile cikiyorum.
  • Fazla kolay oldugunu soyluyorlar 4 e yakin ortalama yapan var mi siniflar kac kisi
    MF-3 78

HACETTEPE TIP (İNG)
  • Hayalimi yasiyorsunuz :) tebrik ederim hazirlik okuyacak misiniz
    bi kursa yazılmayı düşünüyorum hazırlıktan yırtarsam ne ala olmasa kötü olacak.yaş gidiyor...
  • Bence de, en iyisi o 👍👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryum

bi kursa yazılmayı düşünüyorum hazırlıktan yırtarsam ne ala olmasa kötü olacak.yaş gidiyor...

hazirlik icin kursa yazilmana gerek yok hocam.hazirlik istege bagli isteyen okuyor sadece.benim girdigim sene 200 kisiden 3-5 kisi gitti sadece hazirliga
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgurlar

Fazla kolay oldugunu soyluyorlar 4 e yakin ortalama yapan var mi siniflar kac kisi

hocam her okulda oldugu gibi yuksek ortalama yapanlar mevcut ama kolay bir okul degil daha cok calisan yuksek ortalama yapiyor yalnizca.ogrenci sayisi olarak ise ilk sene 80 ogrenci aldi benim girdigim 2013 te ve sonrasinda 200 ogrenci aldi.nakillerle birlikte yaklasik 500 kisicivari ogrenci var bolumde.bu sene ilk mezunlarimizi verecegiz
  • Tesekur ederim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.