Şimdi Ara

Hacettepe Üniversitesi SORU-CEVAP (Kampüs, Ulaşım, Barınma, Yemek, Sosyal Ortam) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
14
Favori
14.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ogudeg

Yemekhanede öğle vakitleri ders çıkış zamanlarında çok fazla sıra oluyor. 4 tane yemek salonu var ana yemekhanede ama bazen sadece biri, ikisi açılıyor. Hepsini açsalar sıkıntı olmayacak ama. Genelde güzel yemeklerin olduğu zamanlar çok sıra olur. Köfte, et döner, mantı falan varken bayağı oluyor. Ama hızlı akıyor genelde sıra. Bazen öyle çok sıra beklediğim oluyor yemeği yiyip çıkınca hiç sıra olmadığını görüyorum. Belirli saatlerde var o yoğunluklar yani sürekli değil.

Araba kısmına gelirsek orayı atlamışım, genelde bir sıkıntı çekeni görmedim. Benim aracım yok o yüzden tam bilmiyorum ama arabası olan arkadaşlarımın hiç park sıkıntısı çektiğini duymadım. Yeterli olduğunu düşünüyorum.
    Cevap için sağolun hocam. Yemek fiyatı güncel olarak ne kadar acaba? İnternette 2019 fiyatını bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: soru.yorum

yeni rektörden (gerçi yakında değişecek deniyor) sonra öğrenci stickerlerına fahiş zamlar geldi. ancak kampus büyük park yeri sorunu yok. doğrudan desliğinizin önünde yer bulacaksınız anlamına gelmiyor tabi bu. Binalara yakın otoparklar akademik ve idari personel için ayrılmış.
    Anladım hocam şuan için 18-19 yılında 120 liraymış. Park yeri bol olsunda sakin olan uzak yerlere koymayı tercih ederim.

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    guvenlik.hacettepe.edu.tr
    Başvuru - Hacettepe Üniversitesi Sticker Başvuru Sistemi
    http://guvenlik.hacettepe.edu.tr/sticker

Şuradan bakabilirsiniz kimlerin alabildiğine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Siz hangi yıl başvurmuştunuz hocam? Çünkü ben geçen yıl başvurdum denedim hatta 2500 lira yapınca çıkmadı, 3200 yazmıştım yanılmıyorsam.

• isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Güncel yemek fiyatları kahvaltı için 2 tl, öğle ve akşam için 2.5 tl. Ama habersiz duyurusuz zam yapıldığını da gördüm. Yarıyıl tatilinden dönünce ne bi duyuru, ne bildiri, ne asılı bi kağıt hiçbir şey yokken zam yapılmıştı. Bunu yemekhanede kartı okutunca görmüştük. Önümüzdeki yıl böyle olur mu bilemem.

Sıhhiye öğrenci evleri de var diye biliyorum ben yanılmıyorsam

Ben ailemin geliri neyse onu yazdım 3200 TL yani şunu söylüyorum Torpil diye bir şeyin pek de olduğunu düşünmüyorum. Ama şöyle bir şey saptadım daha çok mühendislik okuyan kişilere öğrenci evi çıkıyor.

• SteinsGate S kullanıcısına yanıt
    Hocam o öğrenci evinde 3 sene kaldım, giren herkes torpilliydi merak etme. O senin iyi niyetliliğin :D

• Ogudeg kullanıcısına yanıt
    Hocam, böyle bir düzenlemeyi yeni mi getirdiler bilmiyorum bu tercih sonuçları sonrası elektronik kayıt formundan bahsediyoruz değil mi? 2015 ben.

Evet elektronik kayıt. Sonradan gelmiş olabilir çünkü ben geçen sene başvururken dediğim gibi oldu. 2500de açılmadı öğrenci evi, 3200 girmiştim o yüzden.

Ama elektronik kayıta girdiğimiz form ile öğrenci evi başvurusundaki form aynı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 21 Temmuz 2019; 22:34:10 >
    Ben ve oda arkadaşım öyle değiliz sırf kalacak yer için de adam sokan boş adamlar varsa bilemem tabii

• Öğrenci evi fiyatına %15 zam gelir. 695+%15 = 2019-2020 Kampüste hastane var. Kampüs dışındayken yokluğunu çektiğim en önemli şey hastane.
    edit: Bamdaki fışkiyelere dikkat edin.
    Hayati Bilgi: Özel yurtda kalacaksanız 10 aylık senet imzalamayın. Bi yolunu bulup bir dönem için imzalayın. Zaten ilk dönemden sonra o yurtda kalmaya devam etmek istiyorsanız kalırsınız. İstemiyorsanızda başınız ağrımadan çıkarsınız.En güzel yalan hazırlığı yarım dönem okuyup eve döneceğim, belki ikna olurlar.
    Hasta olursanız okulun Sıhhıye'deki hastaneye gitmeyin çok inceliyorlar zaten Beytepe'den Sıhhıye'ye direk otobüs yok

Hacettepe ismini strkr gibi telaffuz edin kletan gibi değil. :)

https://tr.forvo.com/word/hacettepe_%C3%BCniversitesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birhacettepeli -- 21 Temmuz 2019; 23:14:37 >

• quote:

Güncel yemek fiyatları kahvaltı için 2 tl, öğle ve akşam için 2.5 tl. Ama habersiz duyurusuz zam yapıldığını da gördüm. Yarıyıl tatilinden dönünce ne bi duyuru, ne bildiri, ne asılı bi kağıt hiçbir şey yokken zam yapılmıştı. Bunu yemekhanede kartı okutunca görmüştük. Önümüzdeki yıl böyle olur mu bilemem.
    Gazi'ye göre pahalıymış hocam Kahvaltı yoktu ama öğlen 1.40'tan yerdik. Ama bu fiyatlarda gayet iyiymiş.
    Gazi'de günde bir öğün çıkıyor diye biliyorum.
    Evet devlet üniversiteleri baz alındığında pahalı biraz. Ama üç öğün çıkması ve hafta sonları da olması iyi oluyor. Bu yıl iki kez zam geldi mesela. Daha uygundu fiyatlar sene başında.

• quote:

Orijinalden alıntı: birhacettepeli

Gazi'de günde bir öğün çıkıyor diye biliyorum.
    Evet hocam sadece öğlen.
  • quote:

Evet devlet üniversiteleri baz alındığında pahalı biraz. Ama üç öğün çıkması ve hafta sonları da olması iyi oluyor. Bu yıl iki kez zam geldi mesela. Daha uygundu fiyatlar sene başında.
    Hafta sonları da olduğunu bilmiyordum hocam. Tabi yine çok iyi dışarıda 5 liraya tavuk döner kalmamış. Hala uygun sayılır. Eylül'de bakayım bakalım Gazi'den daha iyidir diye tahmin ediyorum yemek kalitesi olarak. Zam da gelse dışarıya kıyasla çok iyi fiyat.
  • Hocam bugün okul bölünecek tarzı haberler çıktı. Siz böyle bir şey duydunuz mu bilginiz var mı ?
  • FFact F kullanıcısına yanıt
    Böyle haberler 2 yıldır çıkıyor. Asılsız çoğu bir yere dayanmıyor. Ben de duydum evet ama hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını.

• Faydalı konu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.