Şimdi Ara

Hacettepe Üniversitesi SORU-CEVAP (Kampüs, Ulaşım, Barınma, Yemek, Sosyal Ortam) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
14
Favori
14.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2. yılım bitti Hacettepe'de. Çok çok ufak 1-2 olay dışında siyasi olaylara şahit olmadım. 2016-17 zamanlarında siyasi olayların olduğunu biliyorum. O zamandan beri görmüyoruz. Siyasi olay bakımından Ankara'nın en durgun okullarından biri diyebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacettepe hukuk hakkında bilgin var mı?

• Makine mühendisliği hakkında bilginiz var mı ?

• Genel olarak baktığımızda başka şehirden gelen birisi için aylık masraf ne kadar ? İnternette çok fazla bilgi kalabalığı var. Birisi aylık 5000 anca yeter yazmış birisi aylık 1500 yeter yazmış en doğru cevabı okuyan, yaşayan verir diye düşündüm

İktisat bölümü kazandım tahminimce Mimarlık-Diş Hekimliği vs. Bölümler gibi ekstra ders materyali masrafım yok (Sadece ders kitapları,fotokopi,kırtasiye vs masrafım olur diye düşünüyorum)

Kykda veya okulun yurdu,öğrenci evinde kalmayı düşünüyorum (İnşallah çıkar) Sigara ve alkol kullanmıyorum sürekli kafe, avm gezen çok alışveriş yapan bi tip değilim tipik düz bir öğrenci profilim var beslenme, barınma, ulaşım, eğitim masrafı kaba hesap aylık ne kadar tutar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.