Şimdi Ara

Hacettepe Üniversitesi SORU-CEVAP (Kampüs, Ulaşım, Barınma, Yemek, Sosyal Ortam) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
14
Favori
14.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanan arkadaşlar aklındakileri sorabilir, hayırlı olsun.
  • Hacettepe hakkında sorularınızı bana da sorabilirsiniz...Yardımcı olabilirsek ne mutlu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ogudeg kullanıcısına yanıt
    Peki eve çıkmak isteyen biri nerelerden ev tutabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whateverr1999 W kullanıcısına yanıt
    En yakın Ümitköy, Çayyolu, Beysukent vs taraflarından tutabilirsiniz. Biraz daha pahalı semtler 1500den aşağı zor biraz. Metro güzergahı üzerinde tutarsanız rahat olur.

Eryaman, Batıkent taraflarından da tutabilirsiniz. Kiralar çok daha uygun. Metro da var ancak otobüs daha mantıklı olur. Metro uzatıyor yolu. Eryaman taraflarından Beytepeye gelen otobüslerin güzergahından tutarsanız hesaplı olur.

Beytepe için anlattıklarım. Sıhhiye değil dimi?

Beytepe icindi. Teşekkür ederim.

• Whateverr1999 W kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• hazırlık okuyacak arkadaşlar bana soru sorabilir, ben geçen sene kazandım ve hazırlığı bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilmentore

hazırlık okuyacak arkadaşlar bana soru sorabilir, ben geçen sene kazandım ve hazırlığı bitirdim.
    Okulun hazırlığı yetiyor mu yoksa bi kursa falan gittiniz mi?
    Bide heyet raporu kayıt olurken gerekli mi?
    Şimdiden teşekkürler

• Kısa birşey söyleyeceğim. Eğer metro güzergahında oturmuyorsaniz ve arabanız yoksa ayvayı yediniz, okulun ulaşımı rezalet

• Balıkesirden geliyorum, yurt çıkar mı?
  • Cercei. C kullanıcısına yanıt
    hazırlığı yetiyor, kursa gitmeme gerek olmadı. eğer ingilizce bilip de 1 sene yatmak için gidiyorsan gitme ama, ingilizce bilmiyorsan git.

heyet raporu diye bir şey hatırlamıyorum. üniversitenin kendi sitesinde kayıt olma aşamaları var zaten. orada ne yapmak gerektiği yazacak.
  • Eğer Öğrenci Evleri çıkmazsa bir ev tutmayı düşünüyorum bir arkadaşımla. O Gazi Tıp’ta okuyacak. İkimiz için de uygun olan ve metro güzergahında olan semtler ve yerler nereler?

• ilmentore kullanıcısına yanıt
    Hocam benim İngilizce seviyem iyi ama hazırlık okumayı düşünüyordum. Rehabilitasyon olması için, düzen kuruluna kadar rahat olmak için, bilgisayar mühendisliğinin ilk yılı zorlayıcığı olacağı için de dinlenip hazır gitmek istiyorum bölüme. Siz neden önermiyorsunuz hazırlığı İngilizcesi iyi olanlara?

• Hacettepe sıhhiye yurtlarının son giriş saati nedir acaba

• Beytepeye dısardan giriş nasıl yapılır

• Sonuçlar açıklandığına göre geçen sene açtığım bu konu üzerinden merak edilenleri cevaplayabilirim.
  • Hocam başka şehirden gelen öğrenciyi yurtsuz bırakırlar mı? İlk sene öğrenci evi mi, kyk yurdu mu yoksa kendi yurdu mu denenmeli sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenseaz

Hocam başka şehirden gelen öğrenciyi yurtsuz bırakırlar mı? İlk sene öğrenci evi mi, kyk yurdu mu yoksa kendi yurdu mu denenmeli sizce?
    Yurt imkanı çok çok fazla yok. İl dışından gelip yurtsuz kalan arkadaşlarım oldu. Beytepe ise bahsettiğiniz biraz ters bir konumda olduğu için kyklar da uzakta ve ulaşım sorun oluyor. Okulun yurdu kampüs içindeki en ucuz barınma imkanı bulunan yurt (erkekler için). Çok konforlu sayılmaz. Okulun öğrenci evi isminde bir yurdu daha var. Daha konforlu, daha rahat, 2 kişilik. Fiyatı daha tuzlu. Ama özel yurtlardan ucuz. Ayrıyetten bir özel yurt var kampüste erkek ve kız blokları bulunan. Sadece kız için ayrı bir özel yurt ve kyk daha var. Erkek kyk da yapılıyor 1 sene içinde bitecek. Yurtta kalacaksanız kesinlikle kampüste kalın. KYK da mantıklı ilk sene için ama kampüste kalmak çok avantajlı. Kampüsteki erkek kyk açıldığında o da çok mantıklı olur diye düşünüyorum.

Birazcık araştırdım fakat Beytepe yurdunu diyorsunuz sanırım. Lavabo ve banyolar katlarda bir tane ortak diye hatırlıyorum. Öyle yapabileceğimi sanmıyorum maalesef :/ KYK kız yurdunun iyi ve Atatepe'nin fazla katı ve internetinin vs. çok kötü olduğunu okudum.

• Hocam Hacettepede belli bir sıralamaya yurt bursu veriliyor diye hatırlıyorum yanlış mıyım?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.