Şimdi Ara

Hacettepe Üniversitesinin berbat olması (Beytepe K.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim Türkiye'de bir çok üniversite gezdim. Uludağ üni. ve Süleyman Demirel Üni. lerinden mezun oldum. Bu sene hazırlık okumak için Hacettepe Üniversitesini kazandım.

Üniversite ile ilgili görüşlerim;

1.Ulaşım

Ulaşımı berbar ötesi Ankara'nın herhangi bir yerinden geliyorsanız en az 3 vasıta değiştirmeniz gerek. Metrodan indikten sonra uzun kuyrukları beklemeniz gerekiyor. Dönüşte aynı şekilde. Öğrenci servislerine daha binmedim günde sadece 1 geliş ve 1 gidiş var ve saatleride uymuyor.

2.Kütüphane

50ci yılını kutluyor ama kütüphanesine bilgisayar alamamış bu üniversite(30 tane felan pc var). Bilgisayar lab. sürekli dolu gelen zor kalkıyor. İnsanlar genel olarak film felan izliyor.

3.Spor

Kondisyon salonu var ama çok eski, basık ve birazda havasız. Sadece spor bilimleri öğrencilerinin dersi bittikten sonra spor yapabiliyorsunuz. Havuz ise çok uzak yürüyeyim dedim ayaklarım ağrıdı. Bu havuzu oraya yapma kararını alanın Hacettepe düşmanı olduğunu düşünüyorum.

4.Hazırlık

Sınıflar çok kalabalık ve dersler akşam (İsteğe bağlı hazırlık). Ben dgs ile kazandım ve en kısa süre içerisinde kayıt yaptırdım geldim ama baktımki seviye tespit sınavı dgs ile gelenler için yapılmış. Yani daha yerleştirme sonuçları açıklanmadan adamlar dgs ile gelenler için sınav yapmış.

5.Bilgi İşlem

Eposta yeni kayıt sistemi daha çalışmıyor. Daha şifrelerimiz gönderilmediği için okulun wifisini kullanamıyorum. Misafir kaydı yaptım telefonuma şifre geldi onu giriyorum error sayfası geliyor. Yani cep telefonuna şifre geliyor ama gelen şifreyi girince sistem çöküyor.

Edit arkadaşlar seviye tespit sınavı yapıldı

Edit2 sınıflar azaltıldı. Büyük pc lab ı kütüphanenin altında var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takoz90 -- 16 Ekim 2017; 16:58:48 >

• Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü'nde traktör gördüm.
  • İlk kez Beytepe Kampüsü beğenmeyen görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yat kalk şükret Hacettepe iyidir , hele araştırma üni statüsüne giriyor sanırım daha da üstüne düşülecek gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.