Bildirim
Hacettepe ve Ankara Tarih
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yukarı... -
İşin içinde ösym varsa, kesin diye bir kavram yoktur Tahminimce gelir.
Eğitimine gelince, o konuda bilgim yok dostum. -
Yukarı.. -
Şimdiden hayırlı olsun denilebilir,sınav zorluğu da dikkate alınırsa,Hacettepe hayırlı olsun.Benim dershane hocam hacettepe tarih mezunu,gayet dolu bir adam.Ama tabi bunda üniv. yanında kendisinin de payı var. -
Bence gelir yani sınav zor olduğundan dolayı bir de düşecektir sıralama e sen zaten üstündesin. Üniversite olarak hacettepeyi seçmeyi öneririm tarih bölümü iyi ve donanımlı bir bölümdür iyi bir tarih eğitimi alırsın... -
hayırlısı olsun şimdiden Hacettepe ya da Ankara Tarih diyesim geldi
bence de gelir gibime geliyo.
hayırlısı olsun kardeş. -
nedense isim olarak herp ANKARA TARİH gelir kulaklarımıza..
Ortam bakımından olsun , haberlerdeki arbedelerde olsun..
hacettepe çok sessiz.. sıkıcı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bodyguard_26
nedense isim olarak herp ANKARA TARİH gelir kulaklarımıza..
Ortam bakımından olsun , haberlerdeki arbedelerde olsun..
hacettepe çok sessiz.. sıkıcı..
Ben Ankara Üniversitesi`ni çok istiyorum zaten. Dil ve Tarih Coğrafya zaten efsanedir. Ama Hacettepe`nin tarih eğitimi iyi diyorlar. O yüzden başkalarının da fikirlerini merak ettim.
Konuya cevap herkese teşekkürler bu arada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52oguz -- 26 Temmuz 2011; 13:42:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X