Şimdi Ara

Hacıların Bekletilmesi Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün normalde 2.30 da uçağa binmesi gereken hacılar, uçağın rötar yapması sebebiyle akşam 10 da bineceklermiş. Sizce bu kadar rötar normal mi? Ben normal olduğunu düşünmüyorum ve ihmalkârlık olduğunu zannediyorum. Bence THY daha çok özen göstermeli, bu tür ihmallere değil imkan vermek, gerekli tedbirleri (ek uçak vs.) alarak hiç sıkıntıya meydan vermemesi lazım. Kaldı ki bu insanlar 'hacı', toplumumuzda çok saygı ve sevgi gören, merakla beklenen karşılanan kişiler. Ben şikayet maili atıyorum THY'ye, diyanet'e de bir mail atacağım.

Zaten bu tür sıkıntılar her sene yaşanıyor, kalitesiz otobüsler, havaalanlarında beklemeler vs. hadiseleri çok oluyor, bence tepkimizi gösterirsek daha dikkatli olmalarını sağlayabiliriz.

• Rötarli kalkışlar direkt olarak firmanın elinde olan bir şey değil, 13 saat rötarli aktarma yaşadım yurtdışında. Kaldı ki hacıları ayrı tutarak özel davranmak bence büyük bir saçmalık olur; iş adamları da bekliyor rötarları. Gerektiği yerde firmalar kayıbı karşılar, konaklanacak yer ayarlar zaten.
  • Havalimanından kaynaklanan sıkıntılardır
  • Hacıların normal insanlardan farkı ne?
  • Şimdi bilip bilmeden THY suçu denilemez malum şuan arabistandaki özellikle Cidde, Mekke,Medine havalimanları oldukça yoğun en ufak bir aksama saatlerce rötora neden olmaktadır.. Tabi Türkiye'dede bugünlerde özellikle gelen yolcu çok olduğu için sanırım rötar bu kadar uzun süreli olmuş, havalimanlarını otobüs terminali gibi değil hem oradaki hem buradaki havalimanının yoğunluğuda önemli ben oradan uçağı kaldırayım karşı taraf bir şekilde indirir olayı yok yani...

Bu arada bir üstde konu ile alakasız saçma bir soru gelmiş, Hacı'ların farkı var tabi ama havalimanında değil bu fark, çok farklılar hemde çoook...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO SERAMİK KAPLAMA FAYDALI MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.