Şimdi Ara

Hacim Kazanmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben göğüs bölümü omuzlar felan hacim kazandırmak istiyorum ama 1.81 boy 57 kiloyum antrenman yapıyorum şınav çekiyorum şimdilik ve kendim bi tür gainer yapıp içiyorum gainerim : 300 ml süt , bi kaşık fındık ezmesi , 1 kaşık bal , 1 muz . Yeterli mi daha ne yapmam lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacim kazanmak için az tekrar fazla ağırlık diye biliyorum. Bir spor salonuna yazılsan şınav yerine bench press daha etkili olur gibi. Birde her öğün iyi beslenmek lazım. Tek bi öğündeki içtiğin gainer yeterli olmayabilir. Kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacim kazanmaktaki mantık günlük ihtiyacın olan kalorinin 300-500 kalori arasında arttırmaktır.Tabi gün içinde alacağın kaloride neyin nereden geldiği çok önemlidir.Kas kütlesi başına 2,75 g protein alınması lazımdır geriye kalan kısımdada sağlıklı yağ ve komplex karbonhidrat alımıyla tamamlayabilirsin.İşin antreman kısmına gelirsek tek hareketde 3-4 set 8-10 tekrar arası yapılmalıdır.Hacim kazanmak için tabikide salon en iyisidir çünkü evde vücut ağırlığın ile yaptığın hareketlerle kası tam anlamıyla çalıştırmış olmuyorsun bu yüzdende 1 ayda alacağın sonucu 3-4 ay gibi bir sürede alabilirsin.Sadece omuz ve göğüsü hacimlendirmeliyim diye düşünmemelisin vücudu bir bütün düşünmelisin ve tüm bölgelerini çalıştırmalısın çünkü ne kadar çok bölge o kadar çok testosteron ve büyüme hormonu demekkir buda kas gelişimini doğrudan etkilemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone_Fearless_Fighter -- 3 Temmuz 2014; 16:21:02 >

• Teşekkürler :) ama zayıfım sonuçta önce kilo alıp sonra mı spor salonuna yazılmalıyım ? Yoksa iyi beslenip sürekli spor mu yapmalıyım ?

• İyi beslenip spor yapmalısın 😊

• Peki hızlı olması için ?

• Hızlı işini bilemem ama gerektiği gibi beslenmek doğal yoldan zor olduğu için besin takviyesi alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kabin yapmak istiyorum !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu internette satılan gainerlerden mi alayım yoksa kendi ev yapımım yeter mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.