Şimdi Ara

Haciz konusunda bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar borçlarim var ve şuanda ameliyat geçirdim rahatsızlığın var odeyemiyorum emekli maaşım var ama kesinti yapıyorlar. Benim öğrenmek istediğim evimi elimden alabilirlermi oğlumla 2miz yaşıyoruz 70 75m2 ev büyük değil birde e devlette şöyle bir şey gördüm. Bilgisi olan yazabilirsiniz sevinirim
    Haciz konusunda bilgisi olan yardımcı olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sgk ve nafaka borcu hariç emeklinin maaşına haciz getirilemez. Ev eşyaları için icra memuru formalite icabı eve gelir, evde 2 bulaşık 2çamaşır makinesi felan yoksa hiç bir şey almadan gider. Yalnız o evi alırlar elinden kardeşim e-satıştan 60gün sonra satar hacze konu borcu alır kalanı sana verirler.
    Eğer borcun hala kapanmadıysa İcra olayları başladığında borcun için taahhütname verdiysen yada borca konu nafaka borcu ise 3ay da en yakın açık cezaevinde yatarsın.

• Yok hicbirsey vermedim avukatlarla gorusucek durumum bile yok rahatsizligimdan dolayı birşey ölümü kredi borçları nafaka filan değil #Kimsediil
    Ayrıca gerçekten emekli maaşının 1/4 u kesiliyor maaşımdan tek ev varsa satılmaz dediler yalanmi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi translateQQ -- 18 Eylül 2019; 21:13:11 >
  • İcra vs hicbirsey gelmedi daha ne olucak nasıl olucak hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz

• Birde ev satılırsa degerin ne kadarına gider İstanbul'da outruyorum çok öldürürler mi fiyatı

• eğer eve haciz konulmadiysa hemen tanıdığın sağlam birinin üzerine evi geçir. yasa gereği emekli maaşından para kesilemez kesintiden kurtulmak istiyorsan ptt ye git emekli maaşımı size taşımak istiyorum de ptt ye maaşı taşı ve kesinlikle farklı hesap açtırma ptt de. Sadece emekli hesabı olsun farklı hesap actirirsan parayı oraya aktarıp kesinti yapıyorlar. Evde haciz yoksa 1dk bekleme satışını başka birinin üzerine ver yoksa ev kesin gider.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.