Şimdi Ara

Hacizli arac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir tanıdıktan araba aldım önce parayı verdim sonra arabayi aldım sonra satısı alamadım (haciz oldugu icin) 1 sene bindim sonra hacizin yakalaması cıktı arac sahibide aracı saklayacagını söyleyip benden aracı aldı.suan yakalaması kalktı ancak haciz devam ediyor.Arac sahibi satis almadan araca binmeme izin vermiyor (kaza felan olur üstüme kalir diye korkuyor) suanda aracıma binemiyorum sizce ne yapmalıyım?yardımlarınıza ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle girdiğiniz iş zaten mantıklı bir iş değil. Hadi satış yapılmadı bari haczi kaldırtsaydı tanıdığınız sizden parayı aldığında. Neyse.

Tanıdığınızdan paranızı ya da arabayı geri isteyin ve haczi kaldırmasını söyleyin. Yapmazsa, polise gidin tanıdığınızı nitelikli dolandırıcılıktan ihbar edin. Parayı havale ya da eft ile yolladığınız belge varsa onu da edinin. Polise şikayet ederken gösterirsiniz. Geçmiş olsun.
  • Şakamısın hala ne yapacağım mı diyorsun bide tabikide gidip satışı alacaksın

• Tam okumadın galiba arac hacizli satis alinmiyo

• Araba hic senin olmamis ki bir de "arabama binemiyorum" diyorsun...
  • yaptığın işin hiç te akıllıca olmadığını zaten sen de biliyorsundur eminim. bence dolandırılıyorsun ve hala da farkında değilsin. aracı almak, vermemek ne demek yahu? paranı geri versin veya savcılığa suç duyurusunda bulun. iyi niyetli biri olsa arabada haciz varsa senden parayı aldığı gibi önce o parayla hacizi kaldırır, sonra da arabayı sana devrederdi. 1 sene boyunca kaza olur diye korkmuyordu da şimdi mi başladı korkmaya? seni fena kekliyor adam...
  • Şuna benzemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muayenesiz araç kasko
    15 yıl önce açıldı
    Doblo ruhsat
    8 yıl önce açıldı
    ARABA KASKO
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam merhaba,

eğer aracın borcu ödendiyse hacizin fesik hakkı resen olmuyor sizin gidip kaldırmanız lazım.
    ondan sonra aracı üzerinize alabilirsiniz.

İstanbul'luysan Ümraniye Vergi Dairesi yapıyor bu işlemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 16 Aralık 2016; 10:9:10 >
  • geçmiş olsun dolandırılmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.