Şimdi Ara

HACK HACK HACK :((((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR L den KOTEAM GELİRSE HACK İDİR SAKIN GİRMEYİN...

Lden GMkoTEAM die bi Letter Gelio

Konu Başlıgı TEBRİKLER....

Knight online ekibinin Yaptıgı Çekilişte 1200 cash kazandını.. Cashinizi Almak içinn.
    www.knightcash.net giriş yapınız

Site ko nun sitesinin aynısı hiç bir ayrıcalıq yoq herşeyii aynı...

giriş yaptıktan sonra 2 dk sürmeden char hack....

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Gitti emegim :(

Dual +7 Shard
    +7 Chitin set
    +7 dd
    +0ss
    ...........

• Bu kadar ucuz bir numarayı yediğine inanamıyorum. Banada çok geldi o tarz letterlar hepsine söverek cevap verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Bu kadar ucuz bir numarayı yediğine inanamıyorum. Banada çok geldi o tarz letterlar hepsine söverek cevap verdim

bunu daha yeni mi dion sitede killitli konu yapsaydınız herşeyi biz mi sölicezz biz ne bilelim ko her gün yeni
    bişey çıkarior milletin kafası karışio dogur yanlışmı....

nerDen bilim ben ........
  • quote:

Bu kadar ucuz bir numarayı yediğine inanamıyorum. Banada çok geldi o tarz letterlar hepsine söverek cevap verdim

Aynen inanamıyorum yani.Bende Reply diyerek söverek geri gönderiyorum Letter'ı...Ayrıca Geçmiş Olsun.
  • bana da geldi bir iki kez böyle mail, bana ne diye durup duruken cash göndersin KO, ayrıca gönderiyosa zaten biyerlere giriş yapmamı istemez ki, oyun için P tuşuna bas bak gönderse PUS da olur zaten..
    çok ucuz numaralar bunlar kimbilir kaç kişi daha inandı bunlara..
  • nasıl inanadın la?

yaş kaC?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©z_T!Me®

quote:

bunu daha yeni mi dion sitede killitli konu yapsaydınız herşeyi biz mi sölicezz biz ne bilelim ko her gün yeni
    bişey çıkarior milletin kafası karışio dogur yanlışmı....

nerDen bilim ben ........

Yanlış.

Beleşe herkes atlıyor ha? Bu numaraya kanan tipler olduğunu hiç düşünmemiştim. İyi olmuş. Gelip de burda ağlama.

En son ne zaman IQ testi yaptırdın?

• Geçmiş olsun. Bu oyunda babana bile güvenmiceksin diye boşuna mı diyolar:
  • yaklaşık 2 aydır forumda durmadan böle konular açılıyor inanmayın diye nasıl olduda yedin
    KO dışındaki başka bir siteye ID pass girdin
  • +7 shard dual , +7 Chitin SEt ,+0 ss yapan biri böle ucuz bi numaraya kanmaz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knight_TR

+7 shard dual , +7 Chitin SEt ,+0 ss yapan biri böle ucuz bi numaraya kanmaz bence

+1 bencede

arkadaşlarımda item bile yok onlar yemiyo sen bu itemlerle ıd passını resmen veriyon adamın eline ...
  • Walla adamını bulursan herşeyi yaparsın bence doğrudur demekten başka çare yok.
  • İnanmıyorum sana ya bu kadar dandik bi numara yenir mi?
  • quote:

ARKADAŞLAR L den KOTEAM GELİRSE HACK İDİR SAKIN GİRMEYİN...

Knight online ekibinin Yaptıgı Çekilişte 1200 cash kazandını.. Cashinizi Almak içinn.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dual +7 Shard
    +7 Chitin set
    +7 dd
    +0ss
    ...........

sen ne kadar enayiymişsin yaf ben bile yemedimm!..

• Millet deliler gibi yırıtoyo kendini hatta k2 de bile çıktı dikkatli olun diye... bakın k2 hiç bir zamanwww.knightonlineworld.com adresinden başka biryere girş yapmanızı istemez cashmi kazandınız adamlar L den mesaj atmazlar cashi yüklerler olur biter sizede siteden ticket yollanır en kötü ihtimalle mail atarlar letterden hatırladığım kadarıyla özel günler dışında kimseye birşey yollamadılar benim hatırladığım +10 el feneriydi :D dikkat edin kanmayın heryeere id şifre girmeyin id şifre istiyen bir link geliyorsa wardır bir bit yeniği dikkat edin...// Saygılar..
  • çok üzüldüm g.olsun
  • quote:

ARKADAŞLAR L den KOTEAM GELİRSE HACK İDİR SAKIN GİRMEYİN...

Dual +7 Shard
    +7 Chitin set
    +7 dd
    +0ss
    ...........

Acv gözlulugunlee hakketmısın bencee...K2 bu gne kadar kımseyeee Cash Dagtıtmamıstırr ne cekılıslee nede baska bır seyleeaancak paranlar alırsn... Tekrar gecmıs olsun uarım bır daha kı sefer daha dıkkatlı olursun

• Senin durumuna Aqlasam mi qülsem mi ßiLmiorum.

q.oLsun.
  • Kardeş ilk defa internetten hack yiyorum nasıl oldugnuda bilmiyorum internetle fazla alakam olmadıgı içindir..
    çünkü pc başında kodan başka bişeyle ilgilenmedigim içindir..
    Haa baz ı arakdaşlar seviyeli olsn enayiliq felan yazmasınlar enayaliqle alaksıı yoqq

sadece bilgisizliq okadar.
  • Çekilişle 1200 cash
    iyice sapıttılar bunlar artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.