Arkadaşlar bildiğimiz gibi son günlerde hack olayları oldukca arttı..Ömrü hayatımda hack yememiş ben 2haftada 2 kez hack yedim...ilkinde çok itemim gitti çok üzüldüm manesde 250-300gb lik item gitti...sabır dedim tekrar bişeyler dizdim ama sonuç...dün yine hack... karşıdaki kişiliksiz adi şerefsiz insanla dc yarışına girdik site kapalı olduğundan şifremide değiştiremedim ve savaşı o kazandı...20.00 dan gece 2.30 da kadar süren savaşta kazandı ve itemler kitli olduğundan 20gb mi alabildi...ufak tefek bi para değil sonuçta emek vermişsin yapmışsın yine gidiyor yine gidiyor işte...ben bundan sonra anladımki bu oyunda adam gibi oynarsan oynatmıyorlar bende artık illegal oynayıp koxp-dupe-hack ne varsa yapmaya karar verdim...inşallah sizin başınıza gelmez dileklerimle bitiriyorum...
Sende haklısın ama HACK derken masum insanların canını yakma
bi ara bende düpe yapmaya karar verdim ama yapmaya gönlüm razı olmadı sende yapma
quote:
Orjinalden alıntı: DarkRemuS
ben masum değilmiydim??? bilgisayarımda trojan-mailhack proğramları mevcutken niye kimseye atmadım??? ama yok artık böyle olmayacak dürüst olan kaybediyosa hakkını alacaksın...
not: ilk kurbanlarım pathos ve xgenondan item için görüşmek isteyenler pm den ulaşsın...
quote:
Orjinalden alıntı: theshowtime
bi ara bende düpe yapmaya karar verdim ama yapmaya gönlüm razı olmadı sende yapma
kısacası yapamadım desene
Zaten genelde 1 char hack yiyince peşi geliyor hep nasıl oldu keylogger veya trojen mi yedin ?
quote:
Orjinalden alıntı: HolyDaggeR
quote:
Orjinalden alıntı: DarkRemuS
ben masum değilmiydim??? bilgisayarımda trojan-mailhack proğramları mevcutken niye kimseye atmadım??? ama yok artık böyle olmayacak dürüst olan kaybediyosa hakkını alacaksın...
not: ilk kurbanlarım pathos ve xgenondan item için görüşmek isteyenler pm den ulaşsın...
Öfkeyle kalkan zararla oturur
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
Zaten genelde 1 char hack yiyince peşi geliyor hep nasıl oldu keylogger veya trojen mi yedin ?
hayır bende nalamıyorumki...bilgisayara sırayla her türlü antivirüsü yükledim örn: nod32-kaspersky-panda-avast vbvb
hiçbiri bişey bulamıyor
Peki id ni kimse biliyor muydu ?
Bugünlerde çok hack olayı var Knightın sitesine girmişler heralde
quote:
öz kardeşim- kardeşim ddediğim okuldan her günün belli bir bölümünü geçirdiğim hiç ayrılmadığımız 2 arkadaşım biliyor onların yapmadığından adım gibi eminim aklımın ucundan bile geçmez
quote:
Orjinalden alıntı: HolyDaggeR
quote:
öz kardeşim- kardeşim ddediğim okuldan her günün belli bir bölümünü geçirdiğim hiç ayrılmadığımız 2 arkadaşım biliyor onların yapmadığından adım gibi eminim aklımın ucundan bile geçmez
Arkadaşlarından şüphelen demiyorum ama ben bi kez çok yakın bi arkadaşım tarafından hacklenmiştim O kadar yakındı ki Sadece gözlerimi kapattığımda görmüyordum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme