Şimdi Ara

Hack yiyenlerin dikkatine ! ( DH yöneticiler dahil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım gecen hafta bu id veya exekol ile Knight anasayfasının ve G1 in hacklandıgını ve charların hack yıyecegini duyurusunu yapan bir yazı açmıştım ve bu konu başlıgı altında benımle dalga gecen vatandaşlar olmuştu.
    Sonuçta bu dediklerim açıga çıktı ve halen sayfa"lar" da sorun var ve millet hack yemeye devam ediyorlar.
    Konu başlıgı altında " sen piyangodanmı çıktın" diyen vatandaşta agır bir hasara ugramıştır.
    Neden bu tür ciddi konuları alaya alırsınızki anlamadım gitti.
    Sizce bu açıkdan kimler faydalanıyor biliyormusunuz ? Cevap : Aramızdan birileri,birkaç kuruş bastırıp istedigi charı patlatan bu aramızdaki birisi birkaç yüksek ve degerli itemler olan charları halletdikden sonra gözleri doymayacak ve sıra sizlerin ( bende dahil ) charlarına gelecek.
    Bu parayı bastıran real kişilere yardımcı olanlarmı ? onlar Belli ve tanıdık simalar.Kendilerine :OyunProfesörü,Harikawizard,Blackwinds faln filan diye tanıtan kimseler.
    Bu saatden sonra dikkatli olmanızı tavsiye ederim,boşuna iteme gb ye para baglamayın.
    Hele hele 300- 400 gb si olanlar büyük geçmiş olsun demıyorum şimdiye kadar kazandıklarınızla siz palazlandınız bırakında birazda gariban uyanıklar yol alsın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.