Şimdi Ara

Hacker_Kurban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 8 Ocak 2025; 23:35:18 >

• bilgisayarındaki casus programları temizlemek için adaware kullan birde iyi bir firewall programı kullanmanı tavsiye ederim..

Zone Alarm gibi mesela..
  • elindeki virus programının tanımadığı bir trojan gişrmiş bilgisayarına bi şekilde temizleyemzsen tek çare format :( bide şu programı çekip bununla dene
    http://www.kaspersky.com/download.html?type=d&chapter=804207&obj_id=2813639
  • firewall kurmanız bu çeşit saldırıları engellemeye yeter..
    zone alarm yeterli olacaktır tabii öncellikle sisteminizdeki açıkları kapamanız gerekiyor..Kolay gelsin[cons]
  • firewall yükleyin. Kurulumdan sonra pnize baglanmak isteyen birisi olursa firewall izin vermenizi ister bloke ederseniz birdaha baglanamaz.
  • Bağlanti özelliklerinden "bilgisayar ve ağımı koru" seçeneği aktif mi bir bak bakalım.
  • Bir de RAMde yabancı bir exe var mı?? ona da bak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün bende de arama motorunun yönlendirdiği bir siteye bağlanınca pencerede "hahaha,birşey yok sadece cdromun açıldı" gibi İngilizce bir yazı çıktı,o arada sürücülerin ikisi de açıldı.Bu sıra acayip trojan patlaması var,bir saatte bazen 6-7 kere trojan girmeye çalışıyor.Bir de benim firewall'un tanımadıklarını sayarsak...
  • http://smb.sygate.com/download/download.php?pid=spf
    bu adresteki sygate firewall'ı kur bakalım sanırım işini görür!
  • Arkadaşlar ben zaten zone alarm kullanıcısıyım teşşekür ederim ama zannedersem ICQ açık olduğunda kullanıışlı olan bi trojan türetmişlerwww.turkojan.com diyede bir site açmışlar.Giren Trojanı şu andaki çoğu trojan programı bulamadı veyahut spyware taramaları zaten yapmıştım fakat ben görev yöneticisini açtığımda ne illet olduğunu farkettim ve registy keys/....software kısmından den manual olarak turkojan dosyasını sildim.sildim ve şu anda problemim çözülmüş durumda başkasının başına gelirse haberi ola manual olarak silmek en etkilisi..Herkese güzel günler..
  • baba benimde ICQ acık her zaMan! gece geLiyorum bi bakıyorum 7-8 kişi sLm cakMış... bi keresinde cewap werdim diaLer girdi anasını satiim... bundan soora kaPatiim oLmazsa.
  • baba benimde ICQ acık her zaMan! gece geLiyorum bi bakıyorum 7-8 kişi sLm cakMış... bi keresinde cewap werdim diaLer girdi anasını satiim... bundan soora kaPatiim oLmazsa.
  • icq yu değilde bence icq içinde tanımadığın kullanıcıdan gelen mesajları kabul et seçeneğini disable yapın!
  • O zamanda eski tanıdık kızlar mızlar geliyo onlar kaçıyor dostum o nasıl olacak :)
  • :) yani icq bayaa kıl bi program. paso wirus giriyoodu sildim gitti. msm messengerin gozunu seveyim. hem yahoodan baalanıyoo kankiler hem msn den
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Lunatic</i>
    <br />O zamanda eski tanıdık kızlar mızlar geliyo onlar kaçıyor dostum o nasıl olacak :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Abi sen diyosan ki ben riske girerim ona diyecek lafım yok ancak benimkisi kapalı!Hem bildiğim kadarıyla sadece bir ekran çıkıyo bilmem kim size mesaj yolladı (tabi sadece no gözküyo) kabul ediyomusunuz diyo ve yukarda da info bilgileri var artık o bilgilerden bişey çıkarabiliyosam açıyorum yoksa reddediyorum! Deymez bi kız için bee! :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.