Şimdi Ara

hacker olmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ne yapmam gerek bu konuda nasıl bi yol izlemeliyim teknolojiyle falan pek aram yok ama hacker olmak istiyorum çünkü çok hawli xhxkfhskhd yani simdi nasıl bi yol izleyeceğimi bilsem hemen başlarım dostlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kesinlikle, önce İngilizceyi geliştir. İngilizce olmadan olmuyor maalesef.
    Daha sonra ben olsam internetin nasıl çalıştığını, bilgisayarların birbirleriyle nasıl iletişim kurduğunu öğrenirdim. Mesela "Web sayfalarının başındaki "https://" ne demek? Bunlar nasıl çalışıyor gibi temel kavramları öğrenirdim. Sonra web sitesi olsun, bir uygulama olsun veya bir cihaz olsun nasıl hacklenebilir, zafiyetler nasıl oluşur bunları araştırırdım. Hacking çok geniş bir kavram. Bu aşamadan sonra karar verirdim hangi alanda çalışmak istediğime. Mesela web güvenliği konusunda uzmanlaşmak istedim diyelim. Bu konudaki teknolojiler nedir önce bunları öğrenir, sonra oluşabilecek zafiyetler üzerinde çalışırdım. Tabii bunlar için ilgili programlama dillerine hakim olmak gerekiyor. (PHP, ASP.NET, Javascript gibi). Tüm bunların yanında Python, bash gibi bir dili öğrenmek ve Linux tarafında da kendini geliştirmek faydalı olabilir diye düşünüyorum.
    Tüm bunlara üşeniyorsan bir tane Etik Hacker kursu al. Kurs bitince az çok karar verirsin ne yapacağına.
  • Yazılim ögrenerek hecktar olabilrisn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 9 Haziran 2021; 13:8:11 >
  • asko ilk ne yapim yani su yazilim dillerini mi ogreniyim

• nur15 kullanıcısına yanıt
    Olur ab

• Bu işlerin en kritik yanı araştırma yapabilmek. Böyle konular açarak cevap beklememelisin bence. Kendin bulmalısın. Eğer İngilizcen varsa istemediğin kadar kaynak var internette.

• ingilizce a1 a2 seviyelerinde şey mi yapsam ya ilk ing mi ögreniyim

• nur15 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, önce İngilizceyi geliştir. İngilizce olmadan olmuyor maalesef.
    Daha sonra ben olsam internetin nasıl çalıştığını, bilgisayarların birbirleriyle nasıl iletişim kurduğunu öğrenirdim. Mesela "Web sayfalarının başındaki "https://" ne demek? Bunlar nasıl çalışıyor gibi temel kavramları öğrenirdim. Sonra web sitesi olsun, bir uygulama olsun veya bir cihaz olsun nasıl hacklenebilir, zafiyetler nasıl oluşur bunları araştırırdım. Hacking çok geniş bir kavram. Bu aşamadan sonra karar verirdim hangi alanda çalışmak istediğime. Mesela web güvenliği konusunda uzmanlaşmak istedim diyelim. Bu konudaki teknolojiler nedir önce bunları öğrenir, sonra oluşabilecek zafiyetler üzerinde çalışırdım. Tabii bunlar için ilgili programlama dillerine hakim olmak gerekiyor. (PHP, ASP.NET, Javascript gibi). Tüm bunların yanında Python, bash gibi bir dili öğrenmek ve Linux tarafında da kendini geliştirmek faydalı olabilir diye düşünüyorum.
    Tüm bunlara üşeniyorsan bir tane Etik Hacker kursu al. Kurs bitince az çok karar verirsin ne yapacağına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DA05E952 -- 9 Haziran 2021; 13:23:8 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asosyal olmak istiyorum
    10 yıl önce açıldı
    knight'da bayan olmak...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.