Şimdi Ara

Hackintosh'un Uyumluluğunu Nasıl Anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, umarım bu konuyu burda konuşmak yasak değildir, eğer yasaksa silmenizi rica ediyorum.

Öncelikle Acer Aspire E5-571G-51DS Laptopa sahibim ve Windows 10'la beraber çok memnunum. 17 yaşında Öğrenciyim ve laptopum film, dizi, sosyal ağlar için gayet yeterli geliyor. Oyun ne telefonumda var, ne de bilgisayarımda. Hiç oyun oynamam Ve telefonum (G3) da sürekli rootlu, sürekli başka başka romlar atıyorum. Yani teknolojik aletlerle uğraşmayı seviyorum. Uzun lafın kısası, Hackintosh kurmak istiyorum bilgisayarıma. Ve bunun hakkında neredeyse hiç bir fikrim yok. (Daha önce bir minibook a defalarca linux tabanlı işletim sistemleri kurdum, boot, bios terimleri kafamda yani ) Bu hackintoshu kurduğumda da bana sorun çıkarmasını istemiyorum. Appleın OSX işletim sisteminin -özellikle görünümüne- hayranım. Ama tabii ki de laptopumda full istikrar beklemiyorum. Size sorum şu; acaba bu hackintoshun benim bilgisayarımın bileşenleriyle uyumlu olup olmadığını nereden öğrenebilirim? Ayrıca bu işletim sistemini nasıl kurmak daha yararlıdır, W10 yanına mı? Tek mi? Bunları cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum DH ailesi. [Eğer birisi gelip derse ben sana adım adım kurmayı öğretebilirim diye, çok çok müstesna geçer ]

işte dxdiag tan anca bunlar çıkıyor:
    resimler aşağıda
     Hackintosh'un Uyumluluğunu Nasıl Anlarım? Hackintosh'un Uyumluluğunu Nasıl Anlarım? Hackintosh'un Uyumluluğunu Nasıl Anlarım? Hackintosh'un Uyumluluğunu Nasıl Anlarım?

• Bilen yok mu acaba???
  • Sorun istemiyorsanız hackintosh'u hiç kurmayın..

Denemek istiyorsanız sanal makineye kurma yöntemini deneyin, araştırdığınızda birçok kayak göreceksiniz.
    https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=el%20capitan%20on%20virtualbox

Uyumlu donanım listesi ise aşağıdaki linkte

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

• Eğer uyumlu donanım olursa hiç sorun vermeden çalıştığını okumuştum çoğu yerde yanlış bilgi mi acaba @dreampowder ?

Linkler için teşekkürler
  • bootlader kullanıcısına yanıt
    aşırı derecede kırılgan sistemler, bir güncelleme ile kernel panicle tanışmanız an meselesi
  • Kusursuz şekilde kullanmanın hiçbir yolu yok. Macintosh almak dışında...
  • Deneyip görmek lazım , reddit te adamlar hackintosh için alt forum oluşturmuşlar biz burda pek birşey yapmamışız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.