Şimdi Ara

HACKLANMAK İSTEMİYORSANIZ OKYUN DUŞUNUN KARAR SİZİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 4 günde char hacklanmalarında bayagı bir artış olmuştur.Bu soyulmaların sadece az birkısmı cafelerde meydana gelmekdedir.G1 de sorun olmamasına ragmen aldıgım duyumlara göre g1 çalışanları taraından charlar soyulmakdadır.
    Genede tedbirinizi alarak Mykolda bulunan mail adresi üzerinden şifrenizi degiştirmenizi tavsiye ederim.
    Sadece şifremi unuttum bölümüne tıklayarak mailinize pass degiştirme kodunu yollayarak şifrenizi degiştirin.
    Kimse üzülmesin..

• ne alaka
  • Allah Razı olsun Olabilir..
  • sacmaliktan baska birsey degil gamerfirst un ne oldugundan haberin bile yok, belli oluyor yazdigindan.

gamerfirst k2 nin bir sloganidir, bu slogan cercevesinde k2 nin diger oyunlari ve knight online i ayni cati altinda birlestirmeye calismasindan ibaret. yani tek bir accounttan diger oyunlari da oynama sansi ve biz musterimize onem veriyoruz, bizim gozumuzde oyuncular on siradadir imaji. (berbat bir yalandan ibaret.)
    ayrica g1 accountun cift tarafli guvenligi icin de onemli.

cogu kisi yanlis biliyor, gamerfirst k2 den bagimsiz bir firma saniyor.

hack konusuna gelirsek sadece bu forum degil takildigim diger tum forumlarda trojan icerikli link vermek moda oldu, sanirim en buyuk neden bu. arkadaslar bu konuda daha titiz olur, arkaplanda antivirus programi calistirir ve haftada bir sifrelerini gunceller iseler faydasini goreceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 27 Nisan 2008; 3:09:54 >
  • G1 den passını degıstırmeyı dene ve daha sonra KO sayfasına gir şifremiunuttuma tıkla,mailine gelen direk KOdb den gelen bilgidir ve g1 ile alakası yoktur.
    g1 de degiştirdigin pass ın KO daki gibi bagımsız degildir .Bu yüzden gamersfirst e güvenmeyin derim.
    Ayrıca g1 Ko nun sloganıdır demek bayagı ucuz bir anlatımdır bana uygun ve acıklayıcı gelmedidogrusu.
    G1 ve KO nun arasındaki baglantıyı anlatırsan bizde bilmiş oluruz,
  • quote:

Orjinalden alıntı: TİKKO

G1 den passını degıstırmeyı dene ve daha sonra KO sayfasına gir şifremiunuttuma tıkla,mailine gelen direk KOdb den gelen bilgidir ve g1 ile alakası yoktur.
    g1 de degiştirdigin pass ın KO daki gibi bagımsız degildir .Bu yüzden gamersfirst e güvenmeyin derim.
    Ayrıca g1 Ko nun sloganıdır demek bayagı ucuz bir anlatımdır bana uygun ve acıklayıcı gelmedidogrusu.

quote:

What is G1

Sevgili Oyuncular,

Bu site sizin için! Gerçekten! GamersFirst (G1) olarak görevimiz en büyük ve aktif oyuncu topluluğuna hizmet etmek ve bunu daha önce hiçbir sitenenin yapmadığı bir şekilde, oyuncularla birlikte çalışarak başarmak.

GamersFirst'e Kayıt olduğunuz andan itibaren...

* Tüm G1 oyunlarını ÜCRETSİZ oynayabilirsiniz
    Knight Online
    Global MU Online
    Red Stone
    Sword of the New World
    War Rock
    * Mevcut oyun hesaplarınızın hepsini tek bir G1 hesabıyla yönetebilirsiniz
    * İstediğiniz kadar oyun hesabı açabilir ve bu hesapların tümünü tek bir G1 hesabıyla yönetebilirsiniz
    * İlgi çekici oyun fırsatlarından yararlanmak için Pazar Alanı avantajlarından yararlanabilirsiniz
    * Duvar kağıtları, makaleler, ekran görüntüleri, videolar ve aradığınız pek çok şeye kolaylıkla erişebilirsiniz
    * Halen devam etmekte olan "G1 Hediye Yarismasi" gibi promosyonlardan ÜCRETSİZ ödüller kazanabilirsiniz (Alienware bilgisayarlar dahil olmak üzere 61 farklı ödül! - Tek kuruş harcamanıza gerek yok, üye olmanız yeterli!)
    * Dünyanın her tarafındaki oyuncuların ortak noktası olacak yeni bir web sitesinde yer alabilirsiniz

Yukarıda bahsettiklerimiz bu maceranın aslında sadece bir başlangıcı. G1 için daha birçok planımız var. Hepsinden önemlisi, tüm oyuncuların bilmesini istediğimiz, benzeri olmayan bir oyuncu topluluğu sitesi yaratmaya çalıştığımız. Kaydınızı tamamladıktan sonra "Sırada Ne Var?" bölümüne bir göz atarak ileride neler yapmak istediğimizi öğrenebilirsiniz.

bu arada senin anlatmak istedigini anladim, k2 bu sisteme yeni gecis yapiyor, bazi aksakliklar olacaktir ama senin bahsettigin kadar buyuk guvenlik aciklari vs olsaydi simdiye kadar farkina varilir ve duzeltilirdi.

hacklenme olaylarinda tek sebep bilincsiz kullanicilar,

• quote:

Orjinalden alıntı: TİKKO

G1 den passını degıstırmeyı dene ve daha sonra KO sayfasına gir şifremiunuttuma tıkla,mailine gelen direk KOdb den gelen bilgidir ve g1 ile alakası yoktur.

gamersfirst e güvenmeyelım diyorsun ölemi
    Aslında gamersfirst tek bir şirket(k2) tarafından çıkarılmış oyunları bir araya topluyor
    Kolaylık saglıyor.Güzel bir hizmet son zamanlarda artan hack olayları speed hack ve koxptan olabilir mi
    Nerdeyse hergün biri soyuluyor buda bilinçsiz kullanıcılar yüzünden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g1 olması ımkansız arkadasım
  • Eğer Hackleniyosanız Hata Sizin Bence Herkez Hilesiz Oynasın Herkeze Kanmasın Bugün Girakon2 Deim biri sni kasam dedi 30 lw daa veririm dedi ama 15 k vercen dedi bayağı uzuc dedi gel kas sonra verem dedim nolur nolmaz die sora potcunun oraya geldi ver bi dedi parayı aslında kacaktı bi bebede onu arıyodu ondan sora 15 k sını çalmışlar

ben verseydim giderdi

BNM GİBİ OLUN SAHTEKARLARA KANMAYIN

koxp dupe fln yapmayın gmlaer ban atıo
  • LOL diorum baska 1 sey demiorum 2 gun once degiştirdim KO ve G1 aynıs sey g1 premium servisleri çiçn kullanılacak 1 servistir.Yani g1 de bulunan buytun charına aynı cash i paylasmıs oluosun.Fazla acount ID ve mail ile ugrasmanı azaltan ve char satıslarını yavaslatmayı dusunulen 1 sistemdir g1.Diyelimmki g1 ID ve sifrende 5 char war ve hemsi senin için degerli ardreamcın 70+ charın fln hepsi aynı hesapta.Dielim 70 lvl charı satarken hepsi gitcek(G1 in en buyuk amacı char satıp alma yolu ile hacklenmeyi ve dolandırılmayı en aza indirmek)Ve Cinliler daha fazla ID acamasın die geliiştirilmiş 1 yöntem(Bence cok caydırı deil ama nese)G1 butun oyunları aynı catı altına alan ve tek 1 ID de daha cok sifre vs barındıran mail acma işlemini en aza indiren ve char satımını minimuma azaltmayı hedefleyan aynı zamanda(GLOBAL_MU--Warrock gibi oyunlarında reklamını yaparak o oyunlarında pazar alanını genişletmeyi planlarayarak acmıstır)KO dan sıkılan basla oyunalr denesin de benim ekmek kapım hep acık olsun mantıgıdır yani.

• Tamam
  • Şifremi unuttum ile değiştirmek istiyorum ama doğrulama kodu e mailime gelmiyor sizde de böyle mi?
  • g1 deki adamin isi gucu yok yuzbinlerce char deneyip itemleri soyucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.