Şimdi Ara

Hacklemeye nasıl başlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam affedersiniz forumda daha yeniyim. Ben 20 yaşında lise mezunu bir gencim. İşimden arta kalan zamanlarda hackleme yapmak istiyorum fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bilgisayar bilgim vardır fakat yazılım ve kodlardan pek anlamıyorum. Bana nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatacak arkadaşlarımın bilgilerine sığınıyorum. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

• MeYa94 kullanıcısına yanıt
    yazılım bilgin yoksa hacki de unut. ya da ben lamer olmak istiyorum diyorsan ayrı bi konu.

gerçi her iki türlü de işin içinde bi mantık aranmaz.

yazılım bilgisini kötüye kullananlardan bi cacık çıkmıyo. kendini hacker diye tanıtmak ayrı bi utanç verir insana bana kalırsa. yazılımcı olacam diyosan ayrı konu ama konuyu hack üzerine açmışsın.

yanılmıyorsam forum içinde hack konusu yasaktı. (hack isteği yasaktı ama hack konusu yasakmı emin değilim)
  • Gugil a nasıl heykir olunur yazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha böyle
  • Yazılım bilmeden,güvenlik konusunda çalışmadan,tecrübe olmadan hack vs hikaye.
    googlede araştırırsın lfi,rfi,sql injection,csrf,xss bilmem bi kaç açık öğrenirsin uygulamaya calısırsın en basitinden bi haber.php?id=15 union select 0 from admin
    atarsın ama bu union ney bilmezsin yukarıda dediklerimi sağlamazsan.
    önünde uzun bir süreç var programlama ve database öğrenmeni tavsiye ederim bu sektörde çalışacaksan.hack vs karın doyurmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeYa94

Merhabalar arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam affedersiniz forumda daha yeniyim. Ben 20 yaşında lise mezunu bir gencim. İşimden arta kalan zamanlarda hackleme yapmak istiyorum fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bilgisayar bilgim vardır fakat yazılım ve kodlardan pek anlamıyorum. Bana nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatacak arkadaşlarımın bilgilerine sığınıyorum. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bu nasıl bi mantık ben anlamadım hiç bişey bilmeden hacker olunmaz ayrıca hacker olunca napcan yazılım öğrenip para kazanmak istesen anlarım hacker olunca ne hackliycen belli değil belki insanların banka hesapları belki daha kötüleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternet cafeye git. Masalar arasında gez. Facebook hesaplarını açan insanların arkasına ses çıkarmadan yanaş. Usulca basılan tuşları takip et ardından hesabı ele geçir. Artık Hackersın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zUbE kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.