Gramer detaylarini falan unutmuşum seri şekide nereden tekrar edebilirim. Özet olmasina gerek yok her günüm boş ztn < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İngilizceye nasıl çalışıyorsunuz
-
-
BTK Akademi A2 İngilizce kursuna bak derim. Gayet kaliteli bir anlatımı var. Üstelik ücretsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
Up
Her tensein videosunu izle 5 dkda öğrenirsin her birini zaten
c1 ve üstü hedefliyorsan, kapsamlı bir şekilde grammar ve vocab çalışacaksın. sonrasında ise more to read 2 bitir ve podcast dinle.
tenselerden ziyade relative clause, noun clause, reduction of relative clause, participle gibi konular önemli. bunları bilmezsen akademik yazılardan bir şey anlamazsın.
-
More to read 2 nin seviyesi ne?
b2-c1
eğer anlamakta zorlanırsan more to read 1'den başla.
textler kaliteli ve kelimeler de güzel, baya geliştirir.
olaya hazırlığı geçmek olarak bakma, iyi ingilizce bölümde çok iyi işe yarayacak.
-
Şey yapayım diyorum, gramer konularını yt den bitirmek üzereyim deftere not alarak bitiridim sayılır. Gramer bittikten sonra yt de hüseyin demirtaşın reading analiz dersleri var, onları izleyim anlamadığım gramer kısımlarını deftere döner tekrar ederim, bilmediğim kelimleride not alır ezberlerim. Yanında da more to read ile giderim. Nasıl sence?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTENFİKRET -- 9 Ekim 2024; 22:12:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kanka analize falan yok dediğin adama ben de baktım hiçbir fayda sağlamadı. alıp okuyacaksın işte. çok da taktiklere takılma, skimming diye belli yöntemler var da bende işe yaramadı mesela.
-
Writing işini nasıl çözdünüz hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
okulda güzel anlattılar. bir de bounlu bi hocadan online özel ders almıştım. chatgpt ile muhabbet ede ede geliştirdim. writingde vocab bilgisi baya önemli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X