Şimdi Ara

Hacksaw Ridge (2016) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse izlemiyor heralde filmi sönük kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Kimse izlemiyor heralde filmi sönük kalmış

Normal. Az yerde gösterime girdi ve reklamı yapılmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film muazzam.
  • Neden bu kadar az yorum var. imdb puani cok yuksek

Imdb de 94 sirada oha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Aralık 2016; 19:42:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oscar icin yarisacak bir film. Neden reklami yapilmadi ki ?
  • anti militarist bir film değil. vicdani ret mevzuları falan var ama izleyince anlayacaksınız öyle bir film değil. daha çok din ve ahlak olgusunu işlemişler.

detaylı inceleme içinhttp://www.filmpuani.com/index.php/2017/01/25/hacksaw-ridge-savas-vadisi-2016/
  • Beyler bu film ne zaman düşer.

• Hocam görüntü, ses nasıl tavsiye edermisin ? yoksa bekleyim biraz daha. Sinemada gidemedim ne ara geldi ne ara gitti. Mel gibson yönetmen olarak çok iyi, kötü filmi yok yönetmen olarak bence.

• Aynen bende öyle beklerim ama bu filmi çok merak ediyorum , dediğim gibi sinamada kaçırdım neyse bekleyelim.

• BluRay geldi.
  • Savaş sahneleri çok iyiydi ama hristiyan propagandası aşırıydı malum mel gibson7/10
  • Film fena değil. İlk yarım saati filan çok boş geçiyor. Sırf vakit doldurmak için çekilmiş. Çok gereksiz. Daha kısa tutulabilirdi. Savaş sahneleri yoğun olan bir film beklemiyordum. Bu yönden tatmin edici ama beklediğim şeyleri de bulamadım. Savaş karşıtı birinin daha iyi irdelenmesi, yaşadıklarının seyirciye daha iyi aksettirilmesini beklerdim. Çok daha anlamlı bir film olabilirdi. Duygusal olarak ya da fikir olarak beni etkileyemedi ki etkilemesini beklerdim. Ama çatışma sahneleri güzeldi. İlk defa bir filmde bu kadar kafadan vurulma sahnesi görüyorum. Saving Private Ryan filminde bile bu kadar nokta atışı yoktu. Ya burundan ya şakaktan ya direkt alından ya gözünden vurulan vurulana. Sahneler güzel olmuş.

Böyle bir filmin gerçek hikayelerden alınması da filmle ilgili hissiyatlarımızı deşiyor. Eğer abartı veya dezenformasyon yoksa o sıhhiyeciye helal olsun diyorum. Kolay kolay kimse öyle bir fedakârlık yapmaz.

Güzel film. İzleyin, izletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Şubat 2017; 22:20:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

Neden bu kadar az yorum var. imdb puani cok yuksek

Imdb de 94 sirada oha

Hem ABD propagandası hem de Hristiyanlık güzellemesi olunca pek şaşırmadım. Milliyetçilik ile dincilik dünyanın her yerinde tutuyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_Gnc

quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

Neden bu kadar az yorum var. imdb puani cok yuksek

Imdb de 94 sirada oha

Hem ABD propagandası hem de Hristiyanlık güzellemesi olunca pek şaşırmadım. Milliyetçilik ile dincilik dünyanın her yerinde tutuyor galiba.

Kesinlikle katılmıyorum. Bundan çok daha fazla ABD propagandası içeren filmler mevcut ve bu puana sahip değil. Ayrıca din propagandası konusuna da katılmıyorum. Adam gerçekte de koyu bir Hıristiyansa ve bu fedakarlığı dininin gereği olarak yapmışsa ve filmde de bu anlatılmışsa din propagandası diyip kenara atmak hata olur.

Bence film gerek sahneleriyle, gerek konusuyla gayet de yeterli bir film. Tabi daha da iyi olabilirdi. Beklentilerim biraz yüksekti, film beklentilerimin bir tık altında kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Şubat 2017; 22:43:2 >

• Bu filmi dün gece izledim o savaş atmosferi, gerçeklik, patlama ve ölme sahneleri olsun harikaydı. Nedendir bilmiyorum ama uzun zamandır hiç bir filmde duygusala bağlayıp ağlamamıştım ama bu filmde gerçekten ağladım ne desem boş şuan şiddetle tavsiye ederim.

edit: Film bittikten sonra baya etkisinde kaldım hala ara ara o savaş sahneleri aklıma geliyor.
  • Son zamanlardaki en iyi savaş filmlerinden diyebilirim . Gerçek hikaye diye başlayan filmlerin bazı sahnleri abartılır. Bu filmde de o malum sahneleri izlerken yok artık baya abartmışlar dedim. Filmin sonunda ise sahnelerin yaşanmış olduğunu olayı yaşayan kişiden dinleyince sonsuz bir saygı duydum adama helal olsun.

Biyografi sevenler kaçırmasın .
  • Harika bir film. Bazı sahnelerde bu kadarı da fazla demiştim ama sonda o olayların gerçekliği teyit edilince apışıp kaldım.

• Film cidden o kadar gerçekçiydi ki yani o gerilimi ve telaşı savaşın içindeymiş gibi hissediyorsunuz nasıl desem bilemedim tek kelime ile harika bir film blue ray ini arşivlemeyi düşündüğüm nadir filmlerden oldu kendisi

• Bu tür filmleri "Abd propagandası" adı altında eleştiren boş bir kitle mevcut ve artık gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaştılar, hem bu forumda hem de diğerlerinde. 1500'den fazla Hollywood yapımı uzun metraj izledim, evet Abd propagandasına onlarca filmde rastladım ama bunun bu tür biyografi tadında klasik senaryolar üstünden yapılacağını düşünmek ne bileyim biraz salak insan işi. En azından izlediğiniz film hakkında iki kelime yazmadan önce, açın bir okuyun hikayesini.

Filme gelecek olursam, son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri, puanını kesinlikle hak ediyor, 6 dalga Oscar Adayı olmuş bir başyapıt. Şanssızlığı La La Land'e denk gelmesi.
  • İzlediğim en ıyı savaş filmleri arasında ilk 5'e çok rahat girer böyle bir savaş filmi uzun zaman gelmez tam bir başyapıt mutlaka izleyin 10/9

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.