Şimdi Ara

Hacksaw Ridge (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyuncular: Teresa Palmer, Andrew Garfield, Sam Worthington

Tarihte askerlik yapmayı reddeden ilk kişi olan Desmond T. Doss’un hikayesini konu edinen filmde, Doss’un buna rağmen savaşa gönderilmesi -üstelik silahsız- ve 75 kişinin hayatını kurtarması anlatılıyor.

• Bu tür filmleri "Abd propagandası" adı altında eleştiren boş bir kitle mevcut ve artık gerçekten rahatsız edici boyutlara ulaştılar, hem bu forumda hem de diğerlerinde. 1500'den fazla Hollywood yapımı uzun metraj izledim, evet Abd propagandasına onlarca filmde rastladım ama bunun bu tür biyografi tadında klasik senaryolar üstünden yapılacağını düşünmek ne bileyim biraz salak insan işi. En azından izlediğiniz film hakkında iki kelime yazmadan önce, açın bir okuyun hikayesini.

Filme gelecek olursam, son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri, puanını kesinlikle hak ediyor, 6 dalga Oscar Adayı olmuş bir başyapıt. Şanssızlığı La La Land'e denk gelmesi.
  • Mel Gibson yahıdi karşıtı söylemlerden dolayı çok çekti uzun düredir yönetmenlik yapyırılmıuordu sonunda güzel bir film ile geri dönüyor ayrıca oldukça beğendim filmin konusunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fragman .
  • Müthiş film olur bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastasıyız bu tip savaş filmlerinin.

Nolan reyizin Dunkirk filmi de gelecek 2017 başında.
  •  Hacksaw Ridge (2016)
  • Mel Gibson yönetiyorsa güzel iş çıkar. Hugo Weaving de varmış ancak biraz arka planda sanırım. Konu da güzel ve bu güzel konu eğer dezenformasyona uğramamışsa gerçekten ilgi çekici bir biyografi filmi olacaktır. Listeye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Ekim 2016; 16:12:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Project Debut Carbon
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzlenecek listemde vardı 3 Kasım'da da çıkıyor sanırım. Fragmanı güzel ve Teresa Palmer'i nispeten daha iyi filmlerde görmeye başlarız böylelikle belki de..

• yeni gördüm filmi, güzele benziyor. imd puanıda şimdilik yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Başında değil ortasında 21 Temmuz.

Geç olsun güç olmasın.
  • Bu hafta cıkıyor sanırım film. Dr.strange çöpü yüzünden bu imax gelmeyecek gibi duruyor
  • modern braveheart türevini çağrıştırıyor afiş..merakla bekliyorumm
  • Cuma vizyonda sanırım, gidip izlemek gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Selva

Cuma vizyonda sanırım, gidip izlemek gerek

Türkiyede vizyon tarihi 25 Kasım 2016
  • imdb : 8,8/10
  • Habidin kullanıcısına yanıt
    Aynen benim baktığım Avustralya vizyon tarihiymiş. Imdb puanı bayağı yüksek şu anlık, 8 civarına sabitlerse çok iyi olur hem bu tarz film gelmiyor pek sık..

• Yarın gösterime giriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden yeni geldim ..atmosferi efsanevi bir film ..savaş sahneleri ,nasıl yani ,nasıl yapilmis bunlar diyecek kadar kusurdan çok uzak..

Amerikan ve incil propagandası da bolca mevcut.

Nasıl değerlendireceğim bilemedim ..göze sokulan tek taraflı bakış beni hep rahatsız etmiştir .

Film iyi mi evet iyi film .

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Filmden yeni geldim ..atmosferi efsanevi bir film ..savaş sahneleri ,nasıl yani ,nasıl yapilmis bunlar diyecek kadar kusurdan çok uzak..

Amerikan ve incil propagandası da bolca mevcut.

Nasıl değerlendireceğim bilemedim ..göze sokulan tek taraflı bakış beni hep rahatsız etmiştir .

Film iyi mi evet iyi film .

Filmi izlerken bir ara ben de senin gibi düşündüm fakat bu yaşanmış bir hikaye sonda da gösterildiği gibi. Ve ona uygun şekilde yazılmış senaryosu. Bu açıdan bakıldığında Amerikan Propagandası da yok aslında. Bu durum

Sondaki Japonların intihar sahnesinden anlaşılıyor, o sahneyle savaşın iki tarafa da zarar verdiği anlatılmak istenmiş.

Bu arada film baya iyi fakat reklamı pek yapılmadı. Umarım mel gibson daha başka projelerle de gelir bundan sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Söylediklerine katılıyorum ama Japonya tarafından dramatize olayı çok azdı ..ama görsel anlamda yuh dedirtti.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.