Şimdi Ara

Hacksaw Ridge (2016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film harika izlediğim en iyi savaş filmleri arasına girdi.
  • Izlemek icin sakin tereddut etmeyin gercekten tam bir basyapit olmus film.
  • Adamlar silah kullanmak istemeyen askerin bile üstüne düşüp devlet meselesi haline getirip ilgilenebiliyor. İşte Amerika olmak kolay değil. Biz de olsa silah kullanmak istemiyorum de bakalım kendini 30 saniye de silahı söküp takarken buluyor musun bulmuyor musun. Filme gelirsek aksiyonun dibine vurmak, savaş atmosferini yansıtmak, propaganda yapıp işte Amerika böyle büyük ülke demek gibi bir derdi yok. İyi çekilmiş bir kahramanlık hikayesi. Karakterleri beğendim yapmacık değidi. Hugo Weaving çok iyi oynamış, Vince Vaughn'da iyiydi, Teresa Palmer'ın güzelliği göz alıcı. Andrew Garfield'a gelirsek düne kadar örümcek adamı oynamış birine göre yükselişi devam ediyor. Özetle 2016 yılının vasat geçtiğini düşünürsek pekte gömülecek bir film değil.
  • Tek kelime ile muazzam bir filmdi hatta başyapıt bile denilebir.

Andrew Garfield ise ayrı bir coşmuş bu filmde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kendi savaş filmleri listemde ilk sıralara yerleşti.İlk bölümü bana Full Metal Jacket filmini hatırlattı.Bunun dışında filmin gerçek bir hikayeden alınması izlerken ayrı bir heyecan verdi.

Filme gelirsek;ana karakterimiz inancı gereği eline silah almayı reddediyor ama bu oldukça sert bir tepkiyle karşılaşıyor ama yılmadan mücadele ediyor.Sonunda da cepheye gitmeyi başarıyor.Filmin en çarpıcı yerleri topluca dayak attıkları sahne ve onun sabahında yaşananlar;çıplak şovmenin savaş esnasında yerinde donup kalması ve tabi ki ana karakterin insanüstü bir çaba ve inançla sonuna kadar görevine bağlı kalıp bir çok insanın hayatını kurtarması.Ayrıca japon askerine yardım ettiği sahnelerde oldukça etkileyiciydi.Savaş sahnelerinin de oldukça çarpıcı ve başarılı çekildiğini söylemeliyim.Oyunculuk anlamında da herkes işini iyi yapmış.

• Filmde kesinlikle bir Amerikan propagandası yok ama dediğin gibi bu muhabbet artık moda olmuş durumda. Evlilik programlarına harcanan zaman, emek ve para kanal yönetimleri tarafından sinemaya harcansa ne filmler çıkar ama maalesef nerede o vizyon.
  • Şu eski yılları anlatan filmlerde kıyafete dikkat edildiği gibi saç modellerine de dikkat etseler keşke. O yıllarda böyle saç mı olur? Ayrıca başroldeki eleman hiç olmamış bu role. Tip olarak. Hugo reyiz muhteşem oynamış. Film güzeldi fakat en iyi savaş filmi veya en iyi film oscarı için yeterli değil bana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Şu eski yılları anlatan filmlerde kıyafete dikkat edildiği gibi saç modellerine de dikkat etseler keşke. O yıllarda böyle saç mı olur? Ayrıca başroldeki eleman hiç olmamış bu role. Tip olarak. Hugo reyiz muhteşem oynamış. Film güzeldi fakat en iyi savaş filmi veya en iyi film oscarı için yeterli değil bana göre.

Hacksaw Ridge (2016)

Hacksaw Ridge (2016)

Gerçek Doss ve saçı.

Hacksaw Ridge (2016)

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Pek bir benzerlik göremedim ben?

Hacksaw Ridge (2016)
  • Tartışma amaçlı atmadım ben o fotoyu. Öyle saç stili var o yıllarda onun için attım.
  • Filmi yeni izledim. Gerçekten muazzam bir film olmuş. Özellikle gerçek hikayeli filmler izlerken daha bi heyecan uyandırıyor bende.

Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim

• Mel gibson mükemmel bir yönetmen, çektiği kötü film yok bundan önceki filmi apokalipto , çile ve benim en sevdiğim film cesur yürek. Mel gibson keşke filmlerde oynamayı bırakıp sadece yönetmenlik yapsa , oyunculuğuda çok iyi ama son oynadığı filmler çöp machete kan bağı...

• Harika olmuş gözleri dolmayan yoktur heralde 10/10.
  • çook gerçekçi olmuş savaş sahneleri, filmi de çok beğendim . andrew garfield'i spiderman yüzünden pek sevmem ama burada çok başarılı. gerçek olaylardan esinlenilmiş ama abartıldığını düşünüyorum tabiki ve çok garibime giden bir konu

japon kardeşlerimiz o tırmandıkları şeyi neden kesmediler de uğraşıp durdular
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

çook gerçekçi olmuş savaş sahneleri, filmi de çok beğendim . andrew garfield'i spiderman yüzünden pek sevmem ama burada çok başarılı. gerçek olaylardan esinlenilmiş ama abartıldığını düşünüyorum tabiki ve çok garibime giden bir konu

japon kardeşlerimiz o tırmandıkları şeyi neden kesmediler de uğraşıp durdular

O hattı sürekli gemilerle bombaladıkları için yaklaşamadılar diye tahmin ediyorum.Zaten bombalama kesildiğinde amerikalı askerler tepeye çıkmış oluyorlar.

• yok abi böyle bir film. çocuklar gibi yazdım ama gerçekten yok böyle bir film.

izlemeyen kalmasın lütfen. izleyin, izlettirin.

abartmıyorum ama bu konu bence en az 50 sayfa olması gerekirdi. bu filmi izleyipte etkilenmeyecek insan tanımıyorum.

• İzlememiştim ama yorumları görünce izleyesim geldi bu gece çocukları uyutup hanımla izleyelim bari bakalım anlattığınız kadar güzelmi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok güzel bir film

• Film kesinlikle en iyi savaş filmlerinden biri olmuş baya etkileyici bir filmdi.

• bolca amerikan mastürbasyonu içermesinin dışında güzel bir filmdi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.