Şimdi Ara

Hacksaw Ridge (2016) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • " En İyi Kurgu" ve "En İyi Ses Miksajı" ödüllerini kazandı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • daha fazla ödül almasını isterdim. bence hak ediyordu.
  • Savaş filmlerini sevenleri tatmin edebilecek güzel sahneler içeren bir film. Kusursuz değil ama çöpe giden 140 dakika da değil.
  • bu yıl oskarı alması gereken film buydu. abuk subuk filmler yüceltilirken böyle şaheserler geriye itiliyor ya deli oluyorum.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    tam tersi bi kaç yazı okudum abartma yerine olayın aslından eksiltme yapılmış. mesela kurtardığı asker sayısının gerçekte 300 civarı olduğu ancak filmde abartmışlar diye düşünülür diyerek azaltıldığı söyleniyor. askerin yaptığı kahramanlıkların çoğuda atlanmış bu kadarda olmaz derler diyerek...

bir de bunu bilerek izleyince insan cidden etkileniyor. zaten savaş sahnelerinin gerçekçiliği ve ölümün gerçekçi varlığı insanı bi fena ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

tam tersi bi kaç yazı okudum abartma yerine olayın aslından eksiltme yapılmış. mesela kurtardığı asker sayısının gerçekte 300 civarı olduğu ancak filmde abartmışlar diye düşünülür diyerek azaltıldığı söyleniyor. askerin yaptığı kahramanlıkların çoğuda atlanmış bu kadarda olmaz derler diyerek...

bir de bunu bilerek izleyince insan cidden etkileniyor. zaten savaş sahnelerinin gerçekçiliği ve ölümün gerçekçi varlığı insanı bi fena ediyor.

savaş sahnelerinin gerçekçiliği

anladım hocam

bu arada desmond doss 75 yaralı askeri kurtardı oscarı bu alsın demişsin bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco van Basten. -- 30 Mart 2017; 13:56:15 >

• Marco van Basten. kullanıcısına yanıt
    cahillik başa bela.
  • Film hakkında çok iyi yorumlar görünce dün izledim filmi keşke sinemada izleseydim diye pişman oldum izleyin izletin bu filmi bende büyük etki bıraktı hiç sıkılmadan izledim Andrew Garfield mükemmel oynamış savaş sahneleri çok iyi ve gerçekçiydi Mel Gibson film gibi film yapmış ama Oscarda daha fazla ödül alabilirmiş. Yukarıda marco diye troll bir arkadaş var neden bende bloklu olduğunu yorumunu okuyunca anladım
  • yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum keşke sinemadayken izleseydim.onun haricinde filmi çok beğendim,konusunu biliyordum ama bu filmi izlemeye engel değil.
  • Film abartılacak kadar güzel değildi bana göre.Yönetmen koltuğunda Spielberg otursaydı farklı olabilir.
  • Bence son zamanlar da çıkan en iyi filmler den biriydi, savaş sahneleri nasıldı yönünden bakmak bir yana filmin ne anlattığı neler kazandırdığını çok daha dikkat etmek gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çok beğendim. öyle aşırı amerika seviciliği yok bence. olayları çarpıtmadıkları sürece amerika seviciliği yapmalarına da ses etmem zaten. haklarıdır yapar. filmin atmosferi harika bence. baştan sona çok güzel olmuş. mel gibsonı tebrik etmek lazım.

• Gerçekten muazzam bir film olmuş. Uzun zamandır izlediğim en sağlam en güzel savaş filmi. Konusu, işlenişi, oyunculuklar harika. Mel Gibson sağlam dönüş yapmış, Andrew Garfield'ı sadece Spiderman olarak izledim vasattı, fakat burdaki performansı hayran bıraktı resmen.

Ayrıca buna Amerikan masturbasyonu diyerek eleştiren arkadaşların aynısını Nefes, Dağ gibi Türk filmleri için de söyleyip söylemediğini merak ediyorum cidden

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.