Şimdi Ara

Hactan İphone 5 Getirtiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi Size 3 tane sorum olacak

1. Telefonun fiyatları ne şekilde orada bulunur mu ?
    2. Facetime sorunundan bahsediliyor bu sorun yazılımla düzeltilirmi?
    3. Cihazın çakma çıkma gibi bir durumu söz konusu olabilirmi?

not: cihazı akrabam getiriyor hac dönüşünde kendileri 35 yaş civarındadır.

• Sadece 2 Nolu soruna cevap verebilirim FaceTime Arabistan daki iPhone için olmuyor ve yazılımla düzelmiyor. Bence iyi düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tarafta çok fazla sahte ürün satılıyor.Alacak kişi eğer elektronik cihazlardan fazla anlamıyorsa bilen birisi ile alışveriş yapmalı.Bir tanıdığıma Hacca giden akrabası Sony kamera getirmiş inan 1 saat kurcaladıktan sonra anlayabildim sahte olduğunu.Adamlar o kadar iyi çakma yapmışlar

Facetime o bölgedeki cihazlarda yok ama sonradan jailbreak ile yüklenebiliyor.

Fiyatlar hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

O tarafta çok fazla sahte ürün satılıyor.Alacak kişi eğer elektronik cihazlardan fazla anlamıyorsa bilen birisi ile alışveriş yapmalı.Bir tanıdığıma Hacca giden akrabası Sony kamera getirmiş inan 1 saat kurcaladıktan sonra anlayabildim sahte olduğunu.Adamlar o kadar iyi çakma yapmışlar

Facetime o bölgedeki cihazlarda yok ama sonradan jailbreak ile yüklenebiliyor.

Fiyatlar hakkında bilgim yok.
    sanırım herkesten farklı cevaplar gelecek :D Arabistana resmen gelmedi cihaz paralel ithalat yapılıyor yani facetime olabilir sahteciliğe gidersekte alacak adam enayi değildir heralde :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerbenA

Sadece 2 Nolu soruna cevap verebilirim FaceTime Arabistan daki iPhone için olmuyor ve yazılımla düzelmiyor. Bence iyi düşün.
    35 yaşında hacca giden akraban getiricekse çok dikkat etsin derim ben.. çakmasını kakalayabilirler
    orjinalse de ehli-muslim hacı olmuş cihaz olacağından daha bile değerli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

35 yaşında hacca giden akraban getiricekse çok dikkat etsin derim ben.. çakmasını kakalayabilirler
    orjinalse de ehli-muslim hacı olmuş cihaz olacağından daha bile değerli olabilir.

Alıntıları Göster
    daha önce getirtenler daha iyi bilgiye sahiptir arabistan amerikanın göz bebeği b*k gibi para varken sahtecillik olma olayı düşündürücü olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: c7onaldo

daha önce getirtenler daha iyi bilgiye sahiptir arabistan amerikanın göz bebeği b*k gibi para varken sahtecillik olma olayı düşündürücü olur bence

Alıntıları Göster
    kendisi iphone 4s getirtmiş daha önce şimdide kendi gidiyor samsung galaxy s2 de almıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kendisi iphone 4s getirtmiş daha önce şimdide kendi gidiyor samsung galaxy s2 de almıştı

Alıntıları Göster
    Emin ol türkiyeden daha uyguna alırsın yani tr daha uyguna gelicek bir sürü ıvırı zıvırı var burdan bak bence fiyatına göre kıyasla

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

Emin ol türkiyeden daha uyguna alırsın yani tr daha uyguna gelicek bir sürü ıvırı zıvırı var burdan bak bence fiyatına göre kıyasla

Alıntıları Göster
    Kutuyu açınca low battery yazmasın sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Kutuyu açınca low battery yazmasın sonra

Alıntıları Göster
    low batterye razıyım yeterki sağlam gelsin :D :D ilk kez iphone kullanacam çok acemiyim jailbreak ne bilmiyorum face time nasıl jailbreak ile yüklenir onuda bilmiyorum baya amatörüm
  • quote:

low batterye razıyım yeterki sağlam gelsin :D :D ilk kez iphone kullanacam çok acemiyim jailbreak ne bilmiyorum face time nasıl jailbreak ile yüklenir onuda bilmiyorum baya amatörüm

Alıntıları Göster
    ismail kardeşim 1000 tl fark ediyor en az kıyasladım :)
  • quote:

ismail kardeşim 1000 tl fark ediyor en az kıyasladım :)

Alıntıları Göster
    harcı var kaydı var gümrükten geçermi çabası var her yıl pasaport problemi var bence eminim fiyat olarak 1000 liradan azdır 500 felandır oda en fazla cunku yurt dışında şuan alabilecğin unlocked fiyat 1300 $ felandır
  • quote:

low battery çakma iphone oluyor :D
  • FaceTime jb ile düzeliyor ben düzelttim ama hic kullanmıyorum gerek duymadım hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

FaceTime jb ile düzeliyor ben düzelttim ama hic kullanmıyorum gerek duymadım hic
    hac'da iphone mu satılıyormuş... ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

hacta elbeltte iphone satılır arabistan sonuçta orası + low battery orayına ayıkamadım o nedir ya ? :D

ben cihazı 1000 dolara alıyorum bu da ayrı bir not
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

quote:

low battery çakma iphone oluyor :D

1000 dolara çakma iphone getirecek hali yok ya adamın :D :D kutusunda abd yazıyormuş telefon arka kapağında çin işçilik ucuz diye telefonun çinde yapılması ihtimal ztn
  • quote:

quote:

hacta elbeltte iphone satılır arabistan sonuçta orası + low battery orayına ayıkamadım o nedir ya ? :D

Low battery olayı bu hocam. Low Battery
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratal

quote:

quote:

Low battery olayı bu hocam. Low Battery

Alıntıları Göster
    bu low battery telefon bile değil ? maket gibi bişey sanırım dimi ??

• Bu loe battery olayı fenaymis ya Allah kimsenin basına vermesin insan mal gibi kalır ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.