Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
118
Favori
132.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öğlen bende banka hesabıma gönderemedim sonra kart üzerinden nays a yükleme yaptım. Nays tan hesabıma gönderdim 550 tl yi

• Kempi45 K kullanıcısına yanıt

Nays a kart üzerinden gönderebilirsiniz.

• zamir84 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bu şekilde oldu 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kurucu üyeler değilseniz davet kodu getirisi belli olunca üye olun bence. hem de forumdaşlara faydamız olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamadan kampanyayı kaldırmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok saçma bir işe giriştiklerinin farkına kendileri de vardı sanırım. Baktılar millet 50 TL'leri götürüyor batmadan kampanyayı iptal edelim dediler

• Dükkanı erken kapatmışlar, 10Tl 50Tl iade derken sıfır TL iadeye dönmüşler, yazık olmuş, boş yere üye olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 5 Mart 2023; 0:57:2 >
  • İsmail D. kullanıcısına yanıt

Amatörce. Playstore'da bunu yorumlara yazıp 1 verelim uygulamaya. Yoksa bu amatörlüklere devam ederler.

Bugün bir tane a101'e gittim. Kasiyerin uygulamadan haberi yok:)

Not: Davet koduna da bakiye filan gelmiyor açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 5 Mart 2023; 19:3:1 >
  • 3 aylık gold üyelik başlattık.10 tl hediyesi galiba sona ermiş.ayrıca yüzde 3 iade de az.pokus carrefursada yüzde 10 iade veriyor.sadece a101 de toplam 75 tl iade ,pokusta toplam 30 tl iaade.meyve sebze yüzde 10 veriyor ama a101 de meyve sebzede pek yok zaten.soğanları hep çürük çıkıyor

• meyve sebzeyi nasıl anlayacak sistem bunu anlamadım :)

• meeb kullanıcısına yanıt

Kasadan ödemeyi yaparken cep telefonu numarasıyla yapacaksınız, veya kart ile yaparken A101'e ödemeye otomatik olarak gidecek.(Migros Moneypay'deki gibi)

• Uygulamadan nasıl "Tam onaylı hesap" yapıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Uygulamadan nasıl "Tam onaylı hesap" yapıyoruz?

Büyük ihtimalle gelecek ay yapılacak o da çünkü hiçbir şekilde o aşama yok uygulamada zaten daha tam anlamıyla sistem oturmadığı için

• Benim kart geldi uygulamada göründüğü gibi geliyor dikey değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

sanirim kasadaki görevli meyve sebze kategorisinden işlem yapacaktir.az birsey alıp denemek lazim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Hocam naystaki paranızı alabildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dieg0_ kullanıcısına yanıt
    Para yoktu hesapta, sabah bankaya çekmiştim zaten öğlen tekrar girerken hata verdi. Para cekmede ne gibi bir sorun var ki

Bu arada hata düzelince tekrar klonla girmiştim, yine hata veriyor komple engelleyecekler heralde. Samsung güvenli klasörde sorun yok ama klon uygulamalarını yakalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Mart 2023; 16:44:4 >
  • Kart ile ödeyince ayrım yapması zor olacağından muhtemelen hadi qr ile yapılan ödemelere iade gelecek. A101 plus ile hadi birleşecek deniyor. A101 plus ile ödeyince fişte isim yazıyor, alınan ürünleri sistem tanıyor. Hadi qr ile ödeyince de aynısı olur diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.