Uygulama düzelior tam para çekme adımında hata veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (11. sayfa)
-
-
-
Kartım geldi.
Yatay, kabartmalı kart.
AGT kurye geliyor.
Evde yoktum, evdekiler arayınca kimlik bilgilerimi telefondan ilettim.
Seri numarası filan istiyor kurye.
-
AGT ise bize en son gelir bilgi için teşekkürler 👍 dikey gelse imiş daha iyi olurmuş o tasarımı çok beğenmiştimquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugKartım geldi.
Yatay, kabartmalı kart.
AGT kurye geliyor.
Evde yoktum, evdekiler arayınca kimlik bilgilerimi telefondan ilettim.
Seri numarası filan istiyor kurye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim burada o kurye çok sıkıntılı idi. Kurye kendisi anlatmıştı. Valla maaşı iki ay yatırmadılar, işi bıraktım düzenli çalışacak adam bulamadıkları için tekrar çağırdılar, şu an gayet iyiyiz paramı düzenli alıyorum filan demişti.
Bazı bölgelerde sıkıntı muhtemelen buna benzerdir.
-
Agt için normal bir şey bu sanırım o zaman amazon prime eskiden bulunduğum bölgeye agt kargoluyordu şansıma da benim liseden bir arkadaşım getiriyordu kargoları daha sonrasında kolay gelsin’e geçti benzer sebeplerden . Amazon vs de agt yi bıraktılar galiba artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 6 Mart 2023; 23:12:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde bugün geldi arkadaşların dediği gibi dikey tasarımlı değil klasik tasarımlı kart geldi ama ne bileyim a101 den böylesine bir performans beklemiyorum
Hadi hesabımdan vakıf hesabıma 2100₺ gönderdim 12 saattir hesabıma gelen bi para yok. Müşteri hizmetleri vasat.
Bende aynı sorunu yaşıyorum..hesabıma para gönderdim dün gece hala gelen giden yok. Bir de kart ile hesaba para yüklemeye işlem ücreti almaya başlamış galiba🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart ile bakiye yüklemede %1 alıyor şimdiden eksiler ile başladı maalesef ☹️
Düne kadar yoktu, yeni gelmiş anlaşılan.
Evet yeni gelmişquote:
Orijinalden alıntı: FPessoa
Düne kadar yoktu, yeni gelmiş anlaşılan.
Uygulamada hala komisyon alınmıyor diyor. Sabah ben banka kartından yükleme yaptım. Kesinti olmadı.
-
Şimdi denemelik 10 TL yükleme yapar gibi ilerledim son aşamda 10.10 TL çekeceğini söyledi yani %1 komisyon kesiyor artı banka kartı ile yüklenen bakiye de çekilemiyor ibana
-
Hadi şimdiden %1 komisyonu dayamış.5000 tl limit var buna bile %1 komisyon istiyor.
Komisyon varsa kuryede olan kart direk almayim bence ,
sacpa sapan işler birde EFT havale şuna bak
Hocam müşteri h. İle görüşme saglayabildiniz mi ? Ya da hesaba geçti mi para
Yaklaşık 30 dakika bekledim telefonda..müzik dinledim durdum.,ama müşteri hizmetlerine bağlanmadı en sonunda pes edip kapadım telefonu ve maalesef hala para hesabıma geçmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Güncel kampanya nedir? Bundan da eksik kalmayalım
Güncel kampanyaları saymayayım çünkü yok 🤣quote:
Orijinalden alıntı: Trebuchet55
Merhaba. Güncel kampanya nedir? Bundan da eksik kalmayalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X