Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
120
Favori
135.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferdidemir

Masterpass kart eklemede sorun yaşıyorum zaten bu kişi kayıtlı diyor ve kart eklenmiyor masterpass hesabı siliyorum gene olmuyor hadi yi aradım bizlen ilgisi yok dedidi sonuç alamadım aynı sorunu yaşayan var mı ?
    Ben yaşıyordum hadi hesabını komple kapatıp yeniden açtım masterpass hesabını da sildim öyle düzeldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • welcome to middle east

• crazyhead kullanıcısına yanıt
    kullanabiliyormusunuz veresiyeyi? bende limit tanimlandi bekliorm cok yakinda vs cikiyor

• Uzun_Rothmans kullanıcısına yanıt

Daha önce defalarca kez yazdım bir kez daha yazayım. Nakite dönmek için uygulamayı amacı dışında kullanmaya çalışmayın. Bir kez başarılı işlem gerçekleştirilen her ödeme kuruluşu ertesi gün engelleniyor.

• Kredi kartı ile bakiye yüklediyseniz üzülmeye gerek yok 👍 uygulamada fatura ödeme var veresiye ödemesi yapılır -eğer açıldı ise sizlerde- hadi kartınız var ise istediğiniz yerde (oralar hariç) harcama yaparsınız 👍👍

• bheart05 kullanıcısına yanıt

tabi tabi çok oldu kullanalı 1 haftayı geçti veresiyede çok prosüdür var sen onay veriyorsun kasa onay veriyor bide son ödeme tarihimde belli oldu

• Banka kartı ile yükleme yaparken parayı çekti ama hesabıma geçmedi. Geçmişe dönük baktım ama çözüm göremedim. Başına gelen ve çözümü bilen yazabilir mi

• rossense kullanıcısına yanıt

Tam onaylı hesaba geçişi uygulamadan kaldırdılar mı? Geçenlerde gördüm, sonra yaparım dedim. Şimdi bakıyorum bakıyorum hiç bir menüde yok. Öncesinde uygulamada nerede gördüğümü de hatırlamıyorumHADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt

Sanırım isme özel kart ekli olması lazım 2gün önce kardeşim müşteri hizmetlerini arayıp sormuş ve öyle bilgi vermişler o da kart istemiş… gelince onaylı olacakmış sanırım..bende bu kadar biliyorum 😏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam onaylı hesapa geçerken ve veresiye aktif ederken iki seçenek sunmuşlardı sistemden aktif etme ve kimlik kartıyla sistemden aktif derken kartı alırken ptt personeli kart bilgilerini doldurttup imzalamıştım

• Resimdeki ekran bende de çıkmıştı (İsme özel kartım yok)

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101]

Tıklayınca kimlik taratma vs istiyordu. Daha sonra yaparım deyip bıraktım. Şimdi o ekranı bulamıyorum, nereden ulaştığımı da hatırlamıyorum. Hadi veresiye'ye başvurdum belki oradan kimliği onaylarsam hadi de tam onaylı olur diye, kredi onaylandı (başvurularım kısmında onaylandı olarak gözüküyor.) ancak kimliği doğrula deyince talebini aldık haberdar edeceğiz diyor. Oradan da doğrulayamıyorum. Şimdilik kimliği taratıp onaylama sistemini devre dışı bırakmışlar herhalde. Tekrar açılana kadar tek yöntem isimli kart istemek gibi gözüküyor.

Ekleme: Doğrulama sayfasına ulaştım ancak sistem kapalı sanırım. Kimliğin resmini çektikten sonra biraz bekletip bağlantı problemi, daha sonra tekrar deneyin diyor. (Kayıtlı banka hesapları, kayıtlı kişi hesapları, yeni kişi ekle deyince bunu yapabilmeniz için tam onaylı hesaba geçmeniz gerekiyor deyip doğrulama sayfasına atıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 10 Nisan 2023; 16:41:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• a101 kasadan yükleme yapamadı kasiyer arkadaş. burda kasadan yükleme yapabilen var mı?

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt

Kasadan yükleme sadece nakit oluyor zaten.

EFT ile yükle geç. Neden böyle bir şey denediniz ki?

• crazyhead kullanıcısına yanıt
    1.Ben isme özel hadi kart çıkarttım a101 plus günlük indirimli bir ürün aldım 10 tl geri iadesi var diyelim bunu hadi kart ile ödesem oluyormu yoksa illa uygulamadan QR kodmu okutmamız gerekiyor kampanyadan faydalanmak için ?

2.İade aldık diyelim hesaba nasıl geçiyor onu hemen hadikartla kullanabiliyor muyuz ekstra bir işlem gerekiyormu ? HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101]

• Uygulama içerisinden üzerinde isim yazılı kart talep ederseniz sözleşmeyle birlikte geliyor haberiniz olsun. Kart teslimi sırasında bizzat kendiniz bulunmalısınız ve yanınızda kimlik olmalı. Kurye kimliğinizdeki bilgileri teslim formuna dolduruyor bir de üzerine mesleğiniz ne diye soruyor onu da yazıyor imza attırıyor. Ben diğerleri gibi sadece bir kimlik numarası sorarlar kartı bırakır giderler diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.