< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (23. sayfa)
-
-
welcome to middle east
-
kullanabiliyormusunuz veresiyeyi? bende limit tanimlandi bekliorm cok yakinda vs cikiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce defalarca kez yazdım bir kez daha yazayım. Nakite dönmek için uygulamayı amacı dışında kullanmaya çalışmayın. Bir kez başarılı işlem gerçekleştirilen her ödeme kuruluşu ertesi gün engelleniyor.
-
Kredi kartı ile bakiye yüklediyseniz üzülmeye gerek yok 👍 uygulamada fatura ödeme var veresiye ödemesi yapılır -eğer açıldı ise sizlerde- hadi kartınız var ise istediğiniz yerde (oralar hariç) harcama yaparsınız 👍👍
tabi tabi çok oldu kullanalı 1 haftayı geçti veresiyede çok prosüdür var sen onay veriyorsun kasa onay veriyor bide son ödeme tarihimde belli oldu
-
Banka kartı ile yükleme yaparken parayı çekti ama hesabıma geçmedi. Geçmişe dönük baktım ama çözüm göremedim. Başına gelen ve çözümü bilen yazabilir mi
Tam onaylı hesaba geçişi uygulamadan kaldırdılar mı? Geçenlerde gördüm, sonra yaparım dedim. Şimdi bakıyorum bakıyorum hiç bir menüde yok. Öncesinde uygulamada nerede gördüğümü de hatırlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım isme özel kart ekli olması lazım 2gün önce kardeşim müşteri hizmetlerini arayıp sormuş ve öyle bilgi vermişler o da kart istemiş… gelince onaylı olacakmış sanırım..bende bu kadar biliyorum 😏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam onaylı hesapa geçerken ve veresiye aktif ederken iki seçenek sunmuşlardı sistemden aktif etme ve kimlik kartıyla sistemden aktif derken kartı alırken ptt personeli kart bilgilerini doldurttup imzalamıştım
-
a101 kasadan yükleme yapamadı kasiyer arkadaş. burda kasadan yükleme yapabilen var mı?
-
Kasadan yükleme sadece nakit oluyor zaten.
EFT ile yükle geç. Neden böyle bir şey denediniz ki?
-
1.Ben isme özel hadi kart çıkarttım a101 plus günlük indirimli bir ürün aldım 10 tl geri iadesi var diyelim bunu hadi kart ile ödesem oluyormu yoksa illa uygulamadan QR kodmu okutmamız gerekiyor kampanyadan faydalanmak için ?
2.İade aldık diyelim hesaba nasıl geçiyor onu hemen hadikartla kullanabiliyor muyuz ekstra bir işlem gerekiyormu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Uygulama içerisinden üzerinde isim yazılı kart talep ederseniz sözleşmeyle birlikte geliyor haberiniz olsun. Kart teslimi sırasında bizzat kendiniz bulunmalısınız ve yanınızda kimlik olmalı. Kurye kimliğinizdeki bilgileri teslim formuna dolduruyor bir de üzerine mesleğiniz ne diye soruyor onu da yazıyor imza attırıyor. Ben diğerleri gibi sadece bir kimlik numarası sorarlar kartı bırakır giderler diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X