< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (24. sayfa)
-
-
Bana da aynısının yaptılar kimlik bilgilerini aldılar inşallah ilerde sorun çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamaninda papara ya da vermistim ayni bilgileri kartini alirken kuryeye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
a101 hadi (eski plus) kodunu söyleyince tutar hesaba geçiyor direkt hadi ile ödeme yaparsan ekstra %3 iadede geliyor a101 hadi kodunu söyle başka kartla öde yani eski a101 plus aynısı fark yok
bu arada hadi veresiye kullanmıştım ayın 17de ödeme yapmam gerekiyor
-
bugün a101 magazlarından hadi hesabına para yüklemeyi deneyip işlemi başarısız olan var mı
-
Eft/Havale ile yüklemek varken neden zor olanı seçiyorsunuz ki?quote:
Orijinalden alıntı: NNOVAbugün a101 magazlarından hadi hesabına para yüklemeyi deneyip işlemi başarısız olan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 18 Nisan 2023; 16:33:36 >
kredi kartı geçiyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim için bu yöntem kolay hocam , sorduğum soruyla vermiş olduğunuz cevap alakası nedir onu ayıkamadım
sorum başka benim
-
Anladım ama hayallerinizi suya düşüreyim sadece nakit oluyor 👍quote:
Orijinalden alıntı: NNOVAbenim için bu yöntem kolay hocam , sorduğum soruyla vermiş olduğunuz cevap alakası nedir onu ayıkamadım
sorum başka benim
siz böyle bilmeye devam edin o zaman :DDD , aynen sadece nakit :DDDDDDD
-
-
Burda s*dık mı yarıştırıyoruz İlla FİŞ Mİ atalım ? :DD
-
Siz ne yarıştırıyorsanız yarıştırın sizin gibisine çok bile vakit ayırdım blokquote:
Orijinalden alıntı: NNOVABurda s*dık mı yarıştırıyoruz İlla FİŞ Mİ atalım ? :DD
Şimdi kartla yükleme için komisyon var mı yok mu kafa karıştı 😊 sanırım ilk sayfadaki tablo ile sonradan arkadaşın paylaştığı tablo parası fark güncelleme yaptıkları için oldu. Son durumda kart ile yüklemeye komisyon çıkıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartla yuklemede komisyon var %1 benim dediğim kredi kartı ile yüklediğini geri almaktan bahsediyorum
Dijital kimlik doğrulama geri gelmiş. Şu anda uygulama içerisinden tam onaylı hesaba geçiş yapılabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu veresiye işinin bir numarası var mı yoksa alışveriş yapıp ay sonu ödeme mi var sadece. Yani kredi kartı ile alıp ay sonu ödemekle farkı nedir o açıdan soruyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X