Ben şöyle yorumladım. Eskiden bakiye biriktirip ödeme anında bakileyi kullanıp kalan tutarı karttan çekip alışverişi tamamlıyordum. Şimdi ise bakiye karta yükleniyor, kartı ise ödeme anında kullanıyoruz, bakiye varsa ödeme tamam ame yetersizse ödeme tamamlanamıyacak. İşte burada veresiye hesap devreye giriyor, kartta bakiye yetersiz olsa bile ödeme yapabiliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (25. sayfa)
-
-
Çok yanlış anlamışsınız hadi veresiye o mantıkla çalışmıyor 👍quote:
Orijinalden alıntı: mmucitBen şöyle yorumladım. Eskiden bakiye biriktirip ödeme anında bakileyi kullanıp kalan tutarı karttan çekip alışverişi tamamlıyordum. Şimdi ise bakiye karta yükleniyor, kartı ise ödeme anında kullanıyoruz, bakiye varsa ödeme tamam ame yetersizse ödeme tamamlanamıyacak. İşte burada veresiye hesap devreye giriyor, kartta bakiye yetersiz olsa bile ödeme yapabiliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A101 deki hadi mastercard ların ücreti var mıdır? Varsa ücret nedir?
Hadi app de bulunan parayı ücretsiz bir şekilde banka hesabına veya ön ödemeli cüzdanlara yükleyebiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de öyle çünkü veresiye sanırım kart ile çalışmıyor. Qr ya da temassız ile olması lazım. Hadi karta bağlı bir bakiye değil diye biliyorum. Hiç kullanmadım ama :)
Soruma da yanıt alamadım. PM de olur şu veresiye işini mantıklı nasıl kullanabiliriz ya da kullanmaya değer mi?
Money Pay kullanıyorsanız bunu da kullanırken zorlanmazsınız ikisi de üç aşağı beş yukarı aynı şekilde işliyorquote:
Orijinalden alıntı: dekonline
Bence de öyle çünkü veresiye sanırım kart ile çalışmıyor. Qr ya da temassız ile olması lazım. Hadi karta bağlı bir bakiye değil diye biliyorum. Hiç kullanmadım ama :)
Soruma da yanıt alamadım. PM de olur şu veresiye işini mantıklı nasıl kullanabiliriz ya da kullanmaya değer mi?
Valla yöntemini söyleseniz, biz de kullansak. Yoksa şu anda bu şekilde bu kart çok da işime yaramıyor.
-
Veresiye limitiniz var ise sizin için oluşturulan QR ile ödeme yapıyorsunuz sözleşmeyi onaylıyorsunuz ve 30 gün sonra da ödeme yapıyorsunuz (hatta ödemeye son 1 hafta kala taksitlendirme de yapıyor lakin faiz 2.50) ama hadi veresiye ile yapılan ödemelerden herhangi bir kampanya iadesi gelmiyorquote:
Orijinalden alıntı: mmucitValla yöntemini söyleseniz, biz de kullansak. Yoksa şu anda bu şekilde bu kart çok da işime yaramıyor.
Valla onu da kullanmadım ki. Bu sanırım k.kartı bakiyesi olmayan ya da bakkal gibi veresiye yazayım ay sonu ödeyeyim diyen için faydalı. Bir de küçük de olsa puan kampanya vs vardır herhalde. 4000 TL normal, 3500 de taksitli kredi vermiş bana. Ama kullanır mıyım bilmiyorum daha mantıklı bir şey çıkmadı önüme açıkçası kullanmak için.
Ben açıldığından beri 3 kere kullandım ilkini alışveriş yaptığım gün ödedim diğerini son 1 hafta kala taksitlendirdim denemek için sonuncusunu da dün yaptım şimdilik bir sorun sıkıntı yok ha dediğim gibi %3 ve sebze meyve de toplam %10 iadeye dahil değil kısaca işleyiş Money Pay ile aynı biri hazır limit diğeri veresiyequote:
Valla onu da kullanmadım ki. Bu sanırım k.kartı bakiyesi olmayan ya da bakkal gibi veresiye yazayım ay sonu ödeyeyim diyen için faydalı. Bir de küçük de olsa puan kampanya vs vardır herhalde. 4000 TL normal, 3500 de taksitli kredi vermiş bana. Ama kullanır mıyım bilmiyorum daha mantıklı bir şey çıkmadı önüme açıkçası kullanmak için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 20 Nisan 2023; 11:24:13 >
Bence eski sitem bakiye biriktirmek için ve kullanmak için daha iyiydi. Bu şekilde iyi olmamış.
-
Kampanyalar da dahil değilse benim için hiçbir numarası kalmıyor kullanmanın. Çok şükür kartlarda limit sorunu yok, öder geçeriz. Bin tane şeyi takip ediyoruz Kira, kredi, fatura vs bir de bunun ödemesi takibiyle uğraşmayalım. :)
Size de bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
Rica ederim 👍quote:
Kampanyalar da dahil değilse benim için hiçbir numarası kalmıyor kullanmanın. Çok şükür kartlarda limit sorunu yok, öder geçeriz. Bin tane şeyi takip ediyoruz Kira, kredi, fatura vs bir de bunun ödemesi takibiyle uğraşmayalım. :)
Size de bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
müşteri temsilcisine sorduğumda veresiye limitini kartta doğrudan aktarabilirmiyiz ilerisi için düşünüyoruz şuanlık böyle bir planlama yok migrospay uygulama içinde yakında demekte veresiye alışveriş o anki nakit veya limit sıkıntısı çekenler için güzel
ama 101 hadi girip kod söyledikten sonra veresiye kullanabiliyorsun ama hadi qr ile veya hadi kartla ödersen %3lük iade gelmiyor
a101 hadi haftanın ürünlerinde güzel indirimler oluyor
hadi 1 milyon müşteriye ulaşmış ondan kartlara zam yapıp bonusları kaldırdılar apar topar
Hadi'den kullandığımız krediler (MoneyPay'in aksine) Findeks'e yansıyor, ödemeyi geciktirmemek lazım.
-
Money Pay' de de yansıyor kredim uygulamasında bile gözüküyor 👍quote:
Orijinalden alıntı: AviensHadi'den kullandığımız krediler (MoneyPay'in aksine) Findeks'e yansıyor, ödemeyi geciktirmemek lazım.
Yıllardır MoneyPay'i kullanırım, Findeks'e hiç yansımamış.
-
Hadi ya ben dün kullanıyordum zaten 😃 kredim kullanmıyorsunuz sanırım 👍 hadi onu da geçtim findeks e yansıyor artık Money Pay hazır limitquote:
Orijinalden alıntı: AviensYıllardır MoneyPay'i kullanırım, Findeks'e hiç yansımamış.
Kredim uygulamasını kullanmıyorum, size uygulamayı yeni kullanmaya başladınız diye bir şey de demedim.
Kredim ile MoneyPay'in kredi finansmanı aynı şirket, geçen ay yaptığım işlemler yansımamış Findeks'e.
-
Şimdi rapor aldım arkadaşlar Moneypay hazır limit harcamaları findeks e bildiriliyor hadi de aynı şekilde raporda gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X