Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
120
Favori
134.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi veresiye limitimi düşürmüş kredili ürünümde gecikme oldu büyük ihtimalle ondan kaynaklı olabilir benden başka durduk yere ve ya kredili ürün gecikmesinden dolayı limiti düşen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 farklı telefonda aynı Hadi hesabını kullanabiliyor muyuz, yoksa tek cihaz şartı mı var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SychoMind kullanıcısına yanıt
    Nays kullanın, cashback daha fazla.

• Hadi de sanal kart açma limiti varmı?

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Bende çok merak ediyorum .

• Enpara kredi kartı ile yapılan yüklemeler sonradan taksitlendirilebiliyor.

• den kullanıcısına yanıt

Kredi kartından cüzdana para yüklenebiliyor mu? Masrafsız

• RedKidx kullanıcısına yanıt

%1 masraf var.

• Hadi uygulaması herşeyi kısıtlaya kısıtlaya kendin bitirmiş maalesef

• Şu veresiye olayı bende bir türlü aktif olması. Benden 20 gün sonra herşeyi yapan arkadaşım aktif oldu bende hala tam onaylı hesap ol diyor ( tam onaylı hesap olmama rağmen). Mh hiçbir şey bilmiyor sallayıp duruyor. Mantığını çözen oldu mu acaba?

• Büyük bir gazla 2 sene reklam yaptı. 3 ayda helvasını kendi kendine dağıttı.

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Bana hala böyle diyor. Ben a101'den doğru düzgün alışveriş bile yapmadığım için önemsemedim ama bu durumda olan tek siz değilsiniz yani. Benim hesap tam onaylı hesap. Yani bunun için uğraşmaya gerek yok. %10'a varan banka kampanyaları varken bunun vereceği %3 ile filan niye uğraşacaksın? Posu da değiştirdiler. Kart ile yükleme de komisyon da alıyor. Gelişmeden çöp olan bir proje. Ben sadece ücretsiz para transferi amacıyla hesaba para atıp çekmek için kullanıyorum o kadar.

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101]

• veresiye icin ayni sey gorunuyor bende de. destekten yazdim, yavas yavas acilacak falan dediler

• Merhabalar, Hadi hesabıma para yüklemeye çalışıyorum ancak para bana iade oluyor. Bu konuyla alakalı müşteri hizmetlerinize bayramdan beri bağlanıyorum hiçbir sonuç alınamıyor. Yapı Kredi, QNB Finansbank, Akbank gibi bankalardan HAVALE/EFT yöntemiyle yatırmaya çalışıyorum ancak olmuyor. İsim kısmına tom pay ve Uzun isminizi yazdık olmadı. Hadi hesap numaramızı yazdık olmadı, A101 Kasasından yüklemeye çalıştım orada da yüklenmedi hata verdi. Bununla alakalı yaklaşık Yapı Kredi benden 40-50 TL EFT ücreti kesmiştir. Ayrıca online ödeme ile de yapmayı denedim olmadı. Müşteri hizmetleri açıklama kısmına telefon numarası girin dedi o da olmadı. Ayrıca Hadi Kart Aldım, Kartımı Hadi'ye tanımladım ve 380 TL para yükleme işlemi yaptım ATM'den. O Parada hesabıma yansımadı yani 380 TL param kayıp!

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Hocam çok makul fiyatlı ürün olursa veresiye muhabbetine kullanırım dedim yoksa % 3 oranın peşinde kendileri koşsun umurumda değil. Hayırlısı olsun diyelim

• Arkadaşlar bu a101 kasa da kod okuturken a101 hadi değil de a101 plus kısmına girip oradaki kodu girmemiz gerekiyormuş a101 hadi kodunu söyledim geçerli üyelik gözükmüyor dedi plus kısmına girip kodu söyleyin dedi kasiyer o şekilde oldu 500/50 iade geldi plus kısmından okutsak da kampanyalara katılıyoruz demekki hadi kısmında ki kod aktif değil sanırım marketler de

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

evet hocam iyice karistirdilar o isleri. kolay olani da zor hale getirdiler

• wolkien kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• Onaylı hesap olunca banka hesabıma çekilebiliyormuş para onaylı yapıp banka hesabıma çektim nakit iadeyi.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.