Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
957
Cevap
120
Favori
134.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım bu hadinin içindeki a101 plus kodunu kasiyer söyledim ekmek almıştım sayacı işlensin diye ve birkaç birşey daha aldım bi baktım nakit iade gelmiş hesaba bu nakit iade %3 hediye kampanyasından kaynaklı mı geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 tl kampanyasının kotası dolmuştur dün akşama doğru bence boşuna yapmayın bu saatten sonra .Hızlı davrananlar bitirdi kotayı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt

Elinizde buna ait bir kanıt yoksa öngörünüzü daha kısa cümleler ile açıklamanızı tavsiye ederim hocam.

• Bu Hafta kısmındaki seçili ürünlerden ya da Kampanya ve Duyurular gruplarından bi şey almış olabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Anladım hocam

• hesap onayı için her şeyi yaptım

ama yüz doğrulamasını yapamıyorum reddediyor sürekli

nasıl geçeceğiz burayı.

• arkadaşlar davet kampanyasını tamamlamak adına iletişime geçebilirsiniz. 12 hesap var 6/6 yapabiliriz

https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

• kasiyer kızların kendi davet kodlarını verip bu kodla üye olmanız lazım diye vatandaşı düdüklemesi yasal mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

kasiyer kızların kendi davet kodlarını verip bu kodla üye olmanız lazım diye vatandaşı düdüklemesi yasal mı?

Tabii ki değil

• Davet kodunun ne faydası var? Ben annemi üye yaparken kendi davet kodumu kullandım ama henüz ikimize de bir faydasını göremedim.

Faydası varsa da kullansınlar çalışanlar şayet üye olan kişiye bir zararı yoksa ne olacak ki. Onca işlerinin güçlerinin arasında bir de teyzelerin dedelerin telefonuna uygulama yüklemeyle uğraşıyorlar. Zaten bu işlerle ilgilenen çocuğu torunu olan varsa kasiyere filan fırsat vermez bütün sülaleyi üye yapar kendi koduyla kendisine bir faydası varsa. Mağaza çalışanına uygulama yükleten kişinin zaten bu işlerle uğraşanı yoktur. Çalışan kendi referansını girmese boşa gidecek.

• birkaç aydır herkese uygulama yüklettirip qr kodları toplayıp kendilerine bi kazanç oluşturuyorlardı.

• 500 tl üzeri alışverişe 50 tl kampanyasında hadi ile ödeme zorunluluğu yok deme arkadaşlar normal kk ile ödesekte faydalanırmıyız

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Zorunlu değil, ama Hadi Gold ile ödersen ekstra 15 TL daha veriyormuş.

• A101 bu işi eline yüzüne bulaştırdı.

Bim den efsane bir atak bekliyoruz.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Bu nedir bro davet dediğin linke tıklayınca facebooka yönlendiriyor 😏

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Whatsapp mesaj linki bırakıyorum, ne hikmetse bir süre sonra facebook’a çeviriyor.

• Youtube aile üyeliğine 60 TL ödedik, geçen ay anında gelen 15 TL iade bugün gelmedi. Kampanya bitti mi bilen var mıdır?

• davet kodu var mı

• Hadi uygulamasını indirdim üye oldum. A101 online üzerinden alışveriş yaparsam puan kazanıyor muyum?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.