< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (28. sayfa)
-
-
500 tl kampanyasının kotası dolmuştur dün akşama doğru bence boşuna yapmayın bu saatten sonra .Hızlı davrananlar bitirdi kotayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elinizde buna ait bir kanıt yoksa öngörünüzü daha kısa cümleler ile açıklamanızı tavsiye ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Hafta kısmındaki seçili ürünlerden ya da Kampanya ve Duyurular gruplarından bi şey almış olabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam
hesap onayı için her şeyi yaptım
ama yüz doğrulamasını yapamıyorum reddediyor sürekli
nasıl geçeceğiz burayı.
-
arkadaşlar davet kampanyasını tamamlamak adına iletişime geçebilirsiniz. 12 hesap var 6/6 yapabiliriz
-
kasiyer kızların kendi davet kodlarını verip bu kodla üye olmanız lazım diye vatandaşı düdüklemesi yasal mı?
-
Tabii ki değilquote:
Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120kasiyer kızların kendi davet kodlarını verip bu kodla üye olmanız lazım diye vatandaşı düdüklemesi yasal mı?
Davet kodunun ne faydası var? Ben annemi üye yaparken kendi davet kodumu kullandım ama henüz ikimize de bir faydasını göremedim.
Faydası varsa da kullansınlar çalışanlar şayet üye olan kişiye bir zararı yoksa ne olacak ki. Onca işlerinin güçlerinin arasında bir de teyzelerin dedelerin telefonuna uygulama yüklemeyle uğraşıyorlar. Zaten bu işlerle ilgilenen çocuğu torunu olan varsa kasiyere filan fırsat vermez bütün sülaleyi üye yapar kendi koduyla kendisine bir faydası varsa. Mağaza çalışanına uygulama yükleten kişinin zaten bu işlerle uğraşanı yoktur. Çalışan kendi referansını girmese boşa gidecek.
-
birkaç aydır herkese uygulama yüklettirip qr kodları toplayıp kendilerine bi kazanç oluşturuyorlardı.
500 tl üzeri alışverişe 50 tl kampanyasında hadi ile ödeme zorunluluğu yok deme arkadaşlar normal kk ile ödesekte faydalanırmıyız
Zorunlu değil, ama Hadi Gold ile ödersen ekstra 15 TL daha veriyormuş.
A101 bu işi eline yüzüne bulaştırdı.
Bim den efsane bir atak bekliyoruz.
-
Bu nedir bro davet dediğin linke tıklayınca facebooka yönlendiriyor 😏
Whatsapp mesaj linki bırakıyorum, ne hikmetse bir süre sonra facebook’a çeviriyor.
Youtube aile üyeliğine 60 TL ödedik, geçen ay anında gelen 15 TL iade bugün gelmedi. Kampanya bitti mi bilen var mıdır?
davet kodu var mı
Hadi uygulamasını indirdim üye oldum. A101 online üzerinden alışveriş yaparsam puan kazanıyor muyum?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X