Tam onaylı hesap olabilmek için kimlik fotoğrafını yükleme adımını geçmiyorum bir türlü. Buradan yapabilen varmı acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (30. sayfa)
-
-
aldıgınız hata nedir
-
Kimlik fotoğrafını çekerken kareye tam oturmadan otomatik olarak fotoğraf yüklenmeye başlıyor ve sonrasında fotoğraf yüklenirken hata oluştu şeklinde Bir hata alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzelmiş olmalı hocam
-
vodafone her şey yanımdada satılan a101 çeklerinden alıp kullanıyorum son aldığım çeki kasiyer girince sistem hatası kod hatası gibi bir şeyler dedi kullanamadım tahminim kendisi yapamadı bu çeki doğrulatabileceğim bir yer var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A101 internet sitesinde hediye çeki ile ödeme var. Sepete bir ürün atıp ordan doğrulatabilirsiniz.
-
teşekkürler hocam, a101 online alışveriş hiç yapmadım mesela 1 kg çay alsak getir gibi mi yoksa kargo ile mi geliyor
Aynen hocam bugün dogrulayabildim
Arkadaşlar Nays gibi banka kartıyla yükleme yapıp anında banka hesabımıza komisyonsuz çekebileceğimiz bir başka uygulama var mıdır Paycell dışında
tosla günlük 999₺ ücretsiz.
Bakiye nakit eklenmiyor alışveriş bakiyesi olarak ekleniyor bankaya çekilmiyor
hayır. Normal bakiye
Az önce yükledim komisyon aldı normal geçti ben komisyonsuz yer arıyorum bu bana uymaz
ne kadarcektin 999 dan fazla cekersen komisyon alir. 999 ve asagisi her gün bir defa komisyon almaz
100₺ çektim 98 geçti 2₺ kesti
ya bugünkü ilk para yuklemen degildir yada Aylik aidat 2 tl ucreti kesmiştir
Tekrar senin için 100₺ daha yükleyin 1 dk
tmmlamadan önce zaten senden komisyon alinacagini belirtir. komisyon aliyorsa onay verme iptal edersin.bugun denersen ikinci yuklemeye girer ve komisyon alir.
Her gun ilk yuklemede ve maks 999 tl ye kadar komisyon almaz.
Değerli arkadaşım ilk yüklemeyi yaptım gene kesti 2 inciyi yaptım gene kesti istersen hareketleri atayım sana bu şekilde komisyonsuz yatırılacak başla bir yer var mıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X