Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
957
Cevap
120
Favori
134.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dediğiniz gibi oldu 700₺ yükledim 1₺ kesmedi tek seferde max kaç tl yükleyebiliriz 2.5 k mı ve aylık limit ne kadar bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi uygulaması kredi kartıyla market mi elektronik mi geçiyor bilen varsa lütfen yanıtlarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliÇetin BHANE

Hadi uygulaması kredi kartıyla market mi elektronik mi geçiyor bilen varsa lütfen yanıtlarım
    Market elektronik giyim hatta inanır mısın akaryakıt olarak bile geçiyor 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Eylül 2023; 11:9:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Cidden kartlarla kampanyalara dahil olunabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: AliÇetin BHANE

Cidden kartlarla kampanyalara dahil olunabilir mi
    Şaka yaptım hiçbir şeye dahil olmaz artı kredi kartı ile yüklenen bakiye hiçbir yere çekilemiyor eğer hadiyi ilk defa kullanıyorsanız kredi kartı ile yüklenen bakiyeler sadece hadi içinde harcanabiliyor

• Teşekkürler

• hadi master kartı herhangi bir a101 mağazasından 20-tl karşılığı alabiliyoruz.

ödenen 20-tl iade oluyor fakat kasada işlem yapıp bu ücreti geri tahsil ediyorlar şeklinde şikayetler okudum bu doğrumu arkadaşlar kart ücretsiz değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 7 Eylül 2023; 12:24:54 >
  • sakalak kullanıcısına yanıt

Bende almayı düşünüyorum.5 tl yazıyor.Bilgisi olan arkadaş yazarsa sevinirim.

Nays için bulaştım.Kampamya vs yoksa hiç uğraşmamayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Eylül 2023; 14:13:3 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    hiçbir kampanya yok tamamen çöp bir uygulama.
    Naysta cok uzun süre yaşamaz kapatırlar

• Bu çöp uygulamaya üye olduktan sonra sürekli BET Sms’ler gelmeye başladı. Üye olan arkadaşlar dikkat etsin.

• sakalak kullanıcısına yanıt

Biraz önce aldım.20 tl ücret alıyorlar.Mobilden kartı tanımlayınca 20 tl yi hesaba iade ettiler.A101 den zaman zaman alışveriş yapıyorum. İndirim,kampanya vs olursa kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

hadi master kartı herhangi bir a101 mağazasından 20-tl karşılığı alabiliyoruz.

ödenen 20-tl iade oluyor fakat kasada işlem yapıp bu ücreti geri tahsil ediyorlar şeklinde şikayetler okudum bu doğrumu arkadaşlar kart ücretsiz değilmi

Öyle bir şey tabii ki de yok kartı alırsın sonra uygulamaya kaydedersin otomatik olarak 20 TL kart bedeli iade edilir kaldı ki kasiyerlerin çoğu hadiyi bilmiyor bile halen

• Hocam kart dediğiniz gibi 20 TL, kartı alıp uygulamaya ekleyince bunu iade ediyor. Bazı a101'lerde ise hadi kart bugüne özel ücretsiz gibi afişler oluyor. Burada kasiyer kasada kartın parasını kendi ödüyor, size kartı veriyor. Kartı uygulamaya ekletip gelen 20 TL'yi kendisine transfer etmenizi istiyor. Niyeyse bazı mağazalar bu şekilde işlem yapıyor. Okuduğunuz şikayetler bununla ilgili olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanyalara bakınca kart almanın esktra bir getirisi yokmuş almaktan vazgeçtim.

bilgilendirme için teşekkür ederim.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Daha açık yazın da bir kapıyı daha bir hafta dolmadan kapatın.

Hatta Nays'a destek maili atın. 50 lirayı böyle harcıyorum nasıl güzel mi diye?

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Herkes bir garip oldu.Hadi ile olmuyor zaten neyi kimden saklayacağım.Sanki bilmiyorlar.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    naysın konusunda yazıldı binlerce kişi gördü.
    Haftaya kapanır hocam

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Sana Telegram grubunda sövenler vardı.

O heriflerin varlığı yeter.

Ağzımı bozsam kimseye faydası yok.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.