40 tl kazan kampanya icin herhangi bir alt limit harcama varmi? Bugün denedim fakat halen bu kampanyadan faydalanmadiniz yaziyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (34. sayfa)
-
-
Alt limit yok hocam ödül dağıtım tarihi 18 ekimdi sanırım o yüzden öyle yazmış olabilir.
Bu arada hadi veresiye limitim sıfırlanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler güncel olarak kredi kartıyla yükleme yapıp banka hesabına çekim yapabiliyor muyuz?
-
Hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
banka kartlarından yükleme yapıyorum, son adımda dönüp duruyor sadece. başka yaşayan var mı?
sildim yükledim, wi-fi ve mobile internet denedim hatta farklı kartlar da denedim ama çözüm olmadı.
-
hadimköy istikametinden bandırma, tosya yönüne veya herhangi bir tatil beldesine dolambaçlı da olsa yol bulamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce şu haberi bir okuyalım:
mynet finansAlışverişte yeni dönem! Bankalar yüzde 2,5 komisyon alınca esnaf yeni yöntem buldu: Kredi kartı yerine IBANhttps://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/alisveriste-yeni-donem-bankalar-yuzde-2-5-komisyon-alinca-esnaf-yeni-yontem-buldu-kredi-karti-yerine-iban/469919/Cüzdanımda Hadi kart var. a101'e gittim, herhangi bir alışverşi yaptım. Diyelim ki 100 TL tuttu. KAsaya gelince 100 TL'yi verdim ve Hadi Kartıma yükleyin dedim. Sonra ödemeyi temassız HAdi kartım ile yaptım. Dükkandan çıktım, sonra kartıma 3 TL para ödemesi aldım. Yani a101, visa'ya- bankaya vereceği parayı bana vermiş oldu. Çok da iyi oldu. Yukarıdaki haberde esnafların yaptığı işi, a101 bu şekilde yaptı. Kampanya'dan, online para yüklemekten bağımsız bize sağladığı imkan tam olarak bu.
-
Tam onaylı olması için isimli kart sipariş etmen gerekiyor diyor. Onaylı hesap içinse kendi adına olan başka banka hesabından para yüklemen gerekiyor. Para yükledim onaylı olmadı hala. Süresi mi var bunun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 12 Ekim 2023; 21:8:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üç harcama yaptım değişik miktarlarda. 10-50 lira arası.
Şartlarda alt limit yazmıyor.
24 saat içinde yatacak dediler ama yatan bir iade olmadı üç gündür.
Daha da bunlara güvenip harcama yapmam.
-
Hocam 18 Ekim de yatacak diye gördüm şimdi uygulamadaquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugÜç harcama yaptım değişik miktarlarda. 10-50 lira arası.
Şartlarda alt limit yazmıyor.
24 saat içinde yatacak dediler ama yatan bir iade olmadı üç gündür.
Daha da bunlara güvenip harcama yapmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şartları okumuştum yazmıyordu.
Bilgi için teşekkürler.
-
Tombank hepimize hayırlı olsun. (T.O.M. KATILIM BANKASI A.Ş. )
-
Ben 20 Tl ye isimsiz kart almıştım. Şu an tam onaylı hesabım. Canlılık kontrolü uğraştırdı. Işık alan camın önüne geçin beyaz tül perde çekili olsun beyaz arka fon gibi.
Canlılık kontrolü nerden yapılıyor? Uygulama da göremedim.
Uygulamadan. Uygulamada üst sol köşede şahıs sekmesi var tıklayın. Hesap tipi çıkması lazım.Hesap limitleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 17 Ekim 2023; 11:16:41 >
Ordan yükselt dediğinde direkt isimli kart sipariş ver diyor. Halbuki banka hesabıyla para da göndermiştim.
Acaba uygulamadan mı kaldırdılar? Tam onaylı hesaba tıkladığında doğrulama aşamalarının çıkması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 17 Ekim 2023; 11:51:55 >
Bilmiyorum ki kart sipariş vermek istemiyorum. Müsait zamanda mh yi arayıp soracağım.
Arama kısmına onay yazıp denermisin. Hesabını onayla çıkıyor mu? Apk yı kaldırıp yeniden kurmayı dene. Sonuç alamazsan dediğin gibi mh. aramak lazım. Bana da isimli kart sipariş edin demişlerdi. Biraz uğraştıktan sonra canlılık kon. geçip onay aldım. Tuhaf olan marketten niye kart veriliyor, bir de uygulamanın amacı ne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X