< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (33. sayfa)
-
-
Hocam o arkadaş sorunlu geçenlerde aynı hakaretleri bana da yapmıştı engellediğim halde özelden mesaj atıp ayrıca oradan da hakaretlerini sürdürmüştü size tavsiyem direkt bloklayıp geçinquote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
garanti hepsiburadayı kapsam dışına çıkarsın da ben mi kuduruyorum siz mi görürüz:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla bizim kuduracağımız yok , biz 1 yıldır yapıyoruz , kapsam dışına çıkarmadığı halde siz böyle kuduruyorsanız sonrası vah vah :)
-
😂world çıkardı, maximumda e ticaret yapmıyor. Elde avucta bi bonus kaldı onu da 3 aya kalmaz görmezsiniz.
zaten bankalar mecbur kemer sıkacak.
Kampanyalar ful zarar.
Ayrıca ban yerseniz bankadan ömür boyu işlem yapamazsınız bunu da aklınızda bulundurunuz kafanız kesse yapmazsınız bu tür işler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kişiyi tespit etsek bankaya bildirsek ne güzel olurdu.
İlave olarak sebepsiz zenginleşmeden dolayı banka buna dava da açardı aklı başına gelirdi.
Ayrıca toplu suistimal de vardı. Daha ömür boyu bu tür şeylere bulaşmazdı.
aynen aynen
-
arkadaşlar şunu almayı düşünüyorum uygulamanın faydası olurmu veya yeni üyelikle herhangi bir kod vs
https://www.a101.com.tr/ev-yasam/belderia-katlanabilir-bisiklet
-
Hadi app'e kredi kartı ile para yükledim, ayni karta iade edebilme şansım var mı
Hocam.cozum buldunuz mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi şunu Bimpara gibi yapsa da (para çekimini kapatsa) ve sektörü market olsa çok iyi olacak, meyve sebzeye yüzde 10 veriyor ama uygulamadan ödersen. Hadiye para yüklerken market kampanyalarından puan alamayacaksam ne anladım yüzde 10 dan.
-
İlk çıktığında sektörü marketti zaten. Forum üyeleri sağ olsun.
Boş durmadılar ki.
-
O forum üyeleri halen aynı şeyi yapıyorlar hocam işleri bu herhaldequote:
Orijinalden alıntı: shutterbugİlk çıktığında sektörü marketti zaten. Forum üyeleri sağ olsun.
Boş durmadılar ki.
Bu her harcamaya %3 iade olayı da Hadi cüzdan ile ödersek mi geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yukaridqkj kampanya Bildirim olarak bana da geldi şartlara tekrar bakacaktim fakat uygulamada gozukmuyor. Alisveris yaptım iade de gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi banka kartından komisyon alıyor muydu? Bugün yükledim %1 aldı
Evet, alıyor.
-
+
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X