Bildirim
hafif bir Frisby modu :)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel olmuş ama çok hafif olmuş -
Güzel olmuş -
güzell eline saglık -
Güzel ama daha hareketli ve canlı renklerle müthiş olabilirdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Andromeda`
Güzel ama daha hareketli ve canlı renklerle müthiş olabilirdi.
+1 -
Sen mi çizdin alevleri?Gayet güzel bence... -
1 saat içinde yaptım. daha fazla uğraşmak istemedim hem zaten bi tane kağıt bant, sarı ve kırmızı sprey boyalarla daha ne yapılabilir ki?
fikri olan varsa söylesin. bu alevleri kağıtla yaptım bunun gibi değişik şekiller yapabilrim. Fikirlerinizi bekliyorum. ( bu arada kasanın önünü ve üstünü boya demeyin boya tutmuyo oralar . cd-rom un altındaki kapaklarda denedim, ağzına s**tım )
-
güzel olmuş eline sağlık fakat birazdaha çalışman gerek kasanın üzerinde -
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Sen mi çizdin alevleri?Gayet güzel bence...
evet dostum oturdum bantların üstüne çizdim ve kestim -
Bu tarz bir şeyi bende düşünmüştüm hatta oturup photoshop ta çok güzel bir alev deseni çizdim, çok gerçekçi ve başarılı oldu.
Sonra dijital baskı yaptırdım ama baskı kalitesi hoşuma gitmediği için ve kasayı değiştirmeye karar verdiğim için vazgeçtim. -
Güzel olmuş. Ama biraz daha çalışma yapman gerek -
Ellerinize sağlık.Güzel olmuş. -
güzel olmuş devam et
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X