Şimdi Ara

Hafif QQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu nasıl iştir anlamıyorum ya oyun başladı dk 2-3 gibi vayne'e ilk kili verdiler neyse birşey olmaz dedim ama dururlar mı dk 12 de vayne nin skoru 7-0-0 dı.Earlysi bu kadar kötü olan bir heroya karşı earlysi iyi olan bir graves nasıl bu kadar feedleyebilir anlamıyorum ya.İnsanda hiç mi akıl fikir olmaz hiç mi yetenek olmaz bu nasıl iştir ya.Birde oyun sonu reportlamışlar uyarı geldi

ÖZET: turshu-Gimfarlee bu ikisini gören kaçsın nasusda adc nın arkadaşıydı galiba onu da gören kaçsın
    NOT:Yan hesabım ve hiç knight oynamadım nickimi niye böyle yaptım bende bilmiyorum
    NOT2:Sanıyorum bu son oyunum oldu yeni bir hesapla na da başlayabilirim sıkıldım artık ping olur ama en azından bunlar olmaz

• Utanmiyor musun bu resmi koymaya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Utanmiyor musun bu resmi koymaya ?

neyinden utanmalıyım bu resmin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

quote:

Sordugun bu sorundanda mi utanmiyorsun ?

• quote:

quote:

quote:

Sordugun bu sorundanda mi utanmiyorsun ?

sorduğum sorunun neyinden utanmalıyım ?
  • Adamlar haklı tabi report edicekler

• quote:

Orijinalden alıntı: r0verr

Adamlar haklı tabi report edicekler

adamlar feedlediler vayne i adam god mode da oynadı onlar haklı ben haksızım oldu iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3008 vs Tiguan
    4 yıl önce açıldı
    Hafif ticari ve yol tutuş!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farm yapaydın da taşıyaydın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r0verr

Adamlar haklı tabi report edicekler

adamlar feedlediler vayne i adam god mode da oynadı onlar haklı ben haksızım oldu iyi günler

Saçmalıyosun yahu adamlara küfür etmişim boyna bide hem suçlu hem güçlü

• quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Farm yapaydın da taşıyaydın

sen hiç 12.dkda 7-0 giden bir vayne karşı oynadın mı mübarek istersen dağları del adam gelip tek atıyor
  • zevkine etmedim o kadar küfür herkesde olur benim yerimde başkası olsa çok çok daha ağır söverdi onlara
  • Ya, abi bak bu tek oyun sadece, ben son 10 oyunumu kaybettim, gümüş 1'de serideydim altın olcaktım, server gitti serim bozuldu, sonra her oyunum lose. taşıyamıyorum takımı da, skorlar hep 5-1, 13-2 ve adc-apc oynuyorum, ama ya iki kişi birden afk kalıyor ya da çok kötü oluyorlar. anlayamadım bu oyunun sıkıntısını, her maç mı lose olur ya? ve en kötü maçımda 200 küsür farm yapıyorum, en az 6-7 kill alıyorum killing spree oluyor ama nafile, yine de lose, türkiye de oluyor anlıyorum, çok var türk serverinde troll ama bu olay euwestte de oluyor deliriyorum, doğuştan cenabet miyim neyim anlayamadım. Duo giriyorum duo girdiğim arkadaşım feedliyor, çok pis gıcık oldum oyundan soğudum lan iki günde

• Once hatayi kendinizde arayin. Dk 30dan sonra sunfire almanin bir mantigi yok bence pasifini yeterince iyi kullanmis olmuyorsunuz.ikincisi o vayneyi kesebilecek 3 heronuz var madem tek hasar onda focuslanin kesin. Dk 30 karsinda singed var pasif farm koridoru resmen ama 120 farmin var.Sonra millete sovuyosunuz bizdende aferim bekliyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Once hatayi kendinizde arayin. Dk 30dan sonra sunfire almanin bir mantigi yok bence pasifini yeterince iyi kullanmis olmuyorsunuz.ikincisi o vayneyi kesebilecek 3 heronuz var madem tek hasar onda focuslanin kesin. Dk 30 karsinda singed var pasif farm koridoru resmen ama 120 farmin var.Sonra millete sovuyosunuz bizdende aferim bekliyosunuz.

karşımda singed olduğu için önce malmortius aldım zaten geriye başka item kasmaya zaman kalmadı ayrıca herkes focus yapsa diyorsun focus yapmayı adam akıllı bilen kaç kişi vardır bu saate oyunda herkes kafasına göre takılıyor adamlar vayne ile 1vs1 atıyor focus diyorsun savaşlarda vayne tutuyım diye gidiyorum ama nafile takım singed peşinde hem tf hemde koridor da olamıyacağıma göre farmımda geri kaldı

ayrıca kimseden aferim beklediğim yok bu bot lane rezalet oynuyor 12 dk da vayne 7 kill veriyor kimse buna bi tek laf demiyor konu açtım ya direk konu açana saldırırsınız adam 28 dk da full build yaptı sen sunfire almamışsın diyorsun neyse sanada bu derece feederlar gelince sende anlarsın durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqiratli96 -- 9 Ağustos 2013; 5:23:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.