Şimdi Ara

Hafif trafikte dur kalk yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şehir içinde 3. vitesle giderken az yoğunluklu trafiğin olduğu yerlerde ve kırmızı ışıklarda nasıl hareket etmeliyiz? Aracı boşa alıp sonra tekrardan 1-2 diye arttırmalı mıyız?

• İkinci viteste mümkün olduğu kadar gidebilirsin yani sürekli birinci vitese almana gerek yok :)
  • 1 kalkış vitesi arabayi durdurduktan sonra tekrar kaldiracagin zaman 1 e al. Şehir içi hafif trafikte 2 ile gidilir. Sürekli dur kalk yapiyorsan yani sıkışık trafik varsa o zaman 1 ile dur kalk yapicaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 6 Ekim 2014; 1:10:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım yani ışığa yakalandığımda boştan 1 e alïyorum normal şekilde kaldırıyorum şehirde ise 2. Vites ile. Sağolun beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Anladım yani ışığa yakalandığımda boştan 1 e alïyorum normal şekilde kaldırıyorum şehirde ise 2. Vites ile. Sağolun beyler

Doğal olarak süreceksin arabayı dinleyeceksin araba senden vites ister ozaman yükselteceksin yok ışığa geldim 1. viteste kalayım diye bişey yok
    ışığa takıldın diyelim boşa alıp ayağını kavramadan çekmen gerek sadece frene basacaksın o zaman
    baktın sarı yandı hemen kavramaya basıp 1 e çekeceksin yoluna devam sonra ışıkta dururken yada uzun süre beklemen gerekiyorsa kavramaya basılı tutma baskıya zarar verir
    birde sorunuda tam olarak anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.