Bildirim
Hafif ve güçlü laptop tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.06 kg ile en hafifi xps 15 9537 2000$ türkiyede yok
Razer blade 15 inch Türkiye'de yok.
Hp envy 15t 2.1 kg Türkiye'de yok.
Türkiye' de olan tek msi gs60 var isteklerine yakın.
Lakin 200g için 2 kat fiyat vermek tercihinize kalmış.
Bende bir ara sizin gibi çok araştırdım en sonunda fiyatları yüzünden vazgeçtim.
Sizin için önemli mi bilmiyorum ama u olmayan işlrmcilerin pilleri 2-3 saatde bitiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
u olmaması önemli.
Benim bulduğum model Toshiba Satellite P55T-B5340 2.5kg 4000TL fiyatı var.
300-500 gram çok önemli değil. Ama sürekli seyehat edildiğinden, ağır hissettirmeyen bir model olması önemli.
Teşekkürler. -
Lenovo y5070 sizin aradığınız özellikleri karşılıyor. Ağırlığı 2.3 kg olması lazım. Fiyat olarak çıkabilirseniz eğer hp-omen var
tip olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim ayıca özellikleri de inceliğine göre gayet iyi. O da yakın zamanda Türkiye'de satılmaya başlanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dweyme -- 27 Mart 2015; 2:12:06 > -
O aralıkta çoğu ürün tr de bulunmaz neden çünkü Türkler şudur; 1800 tl ye laptop tavsiyesi yapın.... bu adama 5 binlik laptop getirmezler . U islemcili olmasın demissin sen bilirsin bende 2. el gt750m li macbook bak diyecektim . retina ekran vs lakin 0 ı 8bin küsür tl. Bulursan razer kaçırma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tEaMpRaEn
Merhaba,
i7 U olmayan işlemcili,
1080p veya daha yüksek çözünürlüklü,
2kg'ım altında,
13-15 inc arası ekran boyutlu
bir laptop arıyorum.
5000 TL civarı olabilir.
Sitelerde gezindim ama bulamadım. Önerisi olan var mı?
15.6" olarak düşürseniz Z5070
http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z5070-59-432079-notebook
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X