Şimdi Ara

Hafif ve Hızlı Ultrabook - Macbook tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sık sık seyahat ettiğim için çantamda kolaylıkla taşıyabileceğim, basit işlemlerde sorun yaşatmayacak, şarjı uzun giden ve fm 2016'yı rahatlıkla çalıştırabileceğim bir ultrabook bakıyorum. Macbook Air 13'3 ve Asus UX305LA arasında kaldım. Tavsiye ve önerilerinize açığım. Fiyat aralığım 0-3300 tl. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalskywalker -- 15 Temmuz 2016; 16:34:00 >

• jemalskywalker kullanıcısına yanıt
    Asus ux305la 'da klavye aydınlatması yok. Şarj süresi olarak da Macbook Air en iyi cihazdır.

Fm 2016'yı bilemiyorum, her iki cihazda da on board ekran kartı var.

Ben Macbook Air tavsiye ederim.
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ben de air'de karar kıldım gibi.
  • air'da fm 2016 oynarken hiçbir sıkıntı çekmezsiniz. SSD ile hatta daha mutlu kalırsınız. Mid 2013'lerde bile söz konusu oyun zorlanmıyor.
  • Paranız varsa MacBook Air.Arada 1000 lira fark var değer diyorsanız air almak daha mantıklı.İki bilgisayarda da yapacağınız işlemler aşağı yukarı aynı olacak bunu da unutmayın Aradaki fark MacOS için değerse sizce ozaman da 8gb lık air modelini almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muqarnas -- 15 Temmuz 2016; 21:43:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.