Şimdi Ara

hafıza kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hafıza kartımda bi sorun var. 3-4 tane telefona taktım hiçbiri hafıza kartını açmadı.bilgisayara taktım yine içindekilere ulaşamadım. biçimlendirilmesi gerekiyor. biçimlendirilmesi gerek ama içinde epey bi dosyam var. bu dosyaları kurtarmanın bir yolu var mı ?

• Hacı Dübür H kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Kartta donanımsal bir problem yoksa büyük ihtimal kurtarabilirsiniz. DM Disk Editor and Data Recovery adındaki programın free versiyonuyla bi kontrol edin bakalım. İçindekileri görebilecek misiniz?
    Eğer programda hafıza kartını tıkladığınızda program donuyorsa veya yanıt vermiyorsa donanımsal bir problem olabilir.
  • programı kurup aradım. böyle bi sonuç çıktı ? donanımsal bir sorun mu ?
     hafıza kartı sorunu
  • Sanirim yanlis surucuyu secmissiniz. Hafiza kartinin kapasitesine gore kontrol ederk secin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  hafıza kartı sorunu
     hafıza kartı sorunu
     hafıza kartı sorunu
     hafıza kartı sorunu
    şekildeki adımları izledim gördüğünüz gibi doğru sürücüyü seçiyorum. acaba adımlarımdan birini hatalı vey eksik mi yapıyorum ? programın kullanımı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

hafıza kartı sorunu hafıza kartı sorunu hafıza kartı sorunu hafıza kartı sorunu

• Hacı Dübür H kullanıcısına yanıt
    Select Device/Disk ekraninda Physical Devices seçin. Oradan çıkan seçeneklerden hafıza kartını seçerek tekrar full scan yapın.
  • bunlardan hangisini seçmeliyim ?
    https://store.donanimhaber.com/b9/f3/81/b9f3815cb99d38627e6aa17f71171a47.bmp

hafıza kartı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacı Dübür -- 27 Şubat 2016; 17:07:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu programın yanısıra cardrecovery programını da kullandım. dosya bulamadı. onun ekran görüntüleri de şöyle :
    https://store.donanimhaber.com/8f/5c/f3/8f5cf3023c24c545bf1adef6fb65f83d.bmp
     hafıza kartı sorunu
    hafıza kartındakileri kurtarmanın bir yolu yok mu ?

hafıza kartı sorunu hafıza kartı sorunu

• Physical drive 0 150 gb samsung disk muhtemelen sistem diski.
    Bilgisayara bagli baska disk yoksa physical disk 1'i secin. Alt kisimda kapasite ve isim cikar ordan kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.