Şimdi Ara

hafıza kartı yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben uzun süredir psp sahibiyim indirdiğim bir çok oyunu sorunsuz oynadım fakat pes 2008 oyununu oynarken psp'm 5-10dk da bir takılıyor 1-2sn sonra düzeliyor.sizce bunun nedeni ne olabilir?teşekkürler

• Recovery menüden CPU hızını 333 yapmayı denedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtcan -- 13 Eylül 2008; 18:15:54 >
  • genel bilgi olarak söyliyeyim hafıza kartın sahteyse çok doğaldır eğer orjinalse arkadaşın bahsettiği yöntemi uygulayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: w11q1

genel bilgi olarak söyliyeyim hafıza kartın sahteyse çok doğaldır eğer orjinalse arkadaşın bahsettiği yöntemi uygulayacaksın

• cok tesekkurler.recovery menüye nasıl girebilirim bir arkadaş adım adım anlatabilir mi yapacaklarımı
  • Recovery menu için öncelikle power tuşunu bi kaç saniye basılı tutup psp yi komple kapatın.
    Sonra Sağ üstteki R tuşuna basılı tutarak psp yi açın. Recovery menüsüne girmiş olursunuz. İşlemci hızı da CPU Speed diye bir seçenek olması lazım ordan değiştiriliyor. Ancak sorun işlemci hızından ziyade çakma hafıza kartından gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.