Şimdi Ara

HAFIZA KARTIMIN SIFRESINI UNUTTUM.. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm, nkia 3250 kullanıorum, micro sd karta sifre koydum hatirlayamayinca kullanamiyorum, şifreyi kırma yontemi varmı acaba??

• quote:

Orjinalden alıntı: _Majestyc_

slm, nkia 3250 kullanıorum, micro sd karta sifre koydum hatirlayamayinca kullanamiyorum, şifreyi kırma yontemi varmı acaba??

yanii....
  • Öncelikle telefona herhangi bir FileManager programı kuruyoruz.(örneğin:Seleq) Telefona FileManager programını kurduktan sonra programı calıştırarak

C: üzerinde Find-Simple seçeneği ile mmcstore dosyasını aratıyoruz. FileManager programı aracılığı ile bulmuş olduğumuz mmcstore dosyasını açıyoruz, eğer telefonda açma imkanı yoksa Bluetooth veya kızıl ötesi ile bilgisayara yolluyoruz. Bilgisayara yollamış olduğumuz dosyayı birlikte aç seçeneği ile Not Defterinde açıyoruz ve önümüze asağıdaki gibi bir pencere çıkıyor.
    aynen arkadaşın tarif ettiği gibi extra söliceğim bu dosyayı notepade attığınızda tavsiyem sondaki kutucuktan sonra yazılanları mausela işaretlemeniz bazen orda görünmeyen boşluk olabiliyor

full çalıntı... forumdan arama ediniz var forumda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Majestyc_

slm, nkia 3250 kullanıorum, micro sd karta sifre koydum hatirlayamayinca kullanamiyorum, şifreyi kırma yontemi varmı acaba??

• daha kolayi yokmu bu isin
    quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Öncelikle telefona herhangi bir FileManager programı kuruyoruz.(örneğin:Seleq) Telefona FileManager programını kurduktan sonra programı calıştırarak

C: üzerinde Find-Simple seçeneği ile mmcstore dosyasını aratıyoruz. FileManager programı aracılığı ile bulmuş olduğumuz mmcstore dosyasını açıyoruz, eğer telefonda açma imkanı yoksa Bluetooth veya kızıl ötesi ile bilgisayara yolluyoruz. Bilgisayara yollamış olduğumuz dosyayı birlikte aç seçeneği ile Not Defterinde açıyoruz ve önümüze asağıdaki gibi bir pencere çıkıyor.
    aynen arkadaşın tarif ettiği gibi extra söliceğim bu dosyayı notepade attığınızda tavsiyem sondaki kutucuktan sonra yazılanları mausela işaretlemeniz bazen orda görünmeyen boşluk olabiliyor

full çalıntı... forumdan arama ediniz var forumda..

• Bunun telefoncular yapıyor ama telefonun zarar görmesi an meselesi arkadasım ama tiski göze alabiliceksen sen bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.