Şimdi Ara

Hafıza kendiliğinden doluyor ve restore edemiyorum. LÜTFEN yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İPhone 4s imin hafızası kendiliğinden doluyor. Birşeyler siliyorm ama tekrar doluyor. İtools da others kısmı resimde de görüldüğü gibi baya bir yer kaplıyor. önceden öyle değildi. telefonum jb li ve icleaner yüklü fakat iclenar a girip temizle dediğimde program kendilğinden kapanıyor.

Artık en sonunda restore etmeye karar verdim. Fakat bu seferde restore edemiyorum. Restore etmek isterken 2 farklı hata geliyor karşıma alttaki resimdekiler gibi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreunal14 -- 12 Mayıs 2014; 22:48:36 >

• Cihazını kapatıp Home tuşuna basılı tutarak kabloyu bağlayın ondan sonra restore etmeyi deneyin birde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macintosh

Cihazını kapatıp Home tuşuna basılı tutarak kabloyu bağlayın ondan sonra restore etmeyi deneyin birde.

onu da denedim itunes ta güncelleme yükleniyor dedi 1 saat filan sürdü ancak birşey değişmedi
  • quote:

Cihazını kapatıp Home tuşuna basılı tutarak kabloyu bağlayın ondan sonra restore etmeyi deneyin birde.

+1 benim iphone 4 ümede olmuştu. sanırım itools da yanlışlıka başka sistem dosyalarını silmişim.
    dfu moda alarak deneyin.
  • emreunal14 kullanıcısına yanıt
    birde telefon üzerinden sıfırlayıp, tekrar restore edebilirmisiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HappyBlack

quote:

+1 benim iphone 4 ümede olmuştu. sanırım itools da yanlışlıka başka sistem dosyalarını silmişim.
    dfu moda alarak deneyin.

dfu mod recovery mod ile aynı şeymi? değilse onu nasıl yapıyoruz?
  • İstersen birde iLEX RAT yöntemini deneyin madem cihaz JB'li.

http://youtu.be/ON-P88spPNw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İstersen birde iLEX RAT yöntemini deneyin madem cihaz JB'li.

http://youtu.be/ON-P88spPNw

hocam telefonun hafıza 0 byte olduğu için galiba neye girsem proğramdan atıyor. örneğin facebook whatsapp vs. cydia da aynı şekilde giremiyorum
    Cihazımızı açma / kapama butonuna basılı tutarak kapalı konuma getirelim.
    İki saniye açma / kapama tuşuna basarak cihazı uyandıralım.
    Hızlıca, açma / kapama butonu ile home (menü) tuşuna 10 saniye basılı tutalım.
    Açma / kapama tuşundan elimizi çekelim ama menü tuşuna basmaya devam edelim.
    10 saniye daha bekleyelim.
  • DFU moda alınca ekran siyah oluyormuş galiba. peki bu noktadan sonra napmam gerekiyor?

@Macintosh @HappyBlack
    itunes i açıp restore butonuna basmanız gerekiyor.
  • quote:

itunes i açıp restore butonuna basmanız gerekiyor.

hocam yaptım kurtarma moduna aldım. iphone u geri yükle dedim itunes un üst kısmında yazılım seçilip çıkarılıyor yazdı o kısım doldu yine ilk mesajda koyduğum resimdeki gibi 3194 kodlu hatayı verdi
    hocam birde telefonun içinden, ayarlardan sıfırlayın bakalım olacakmı.
  • quote:

hocam birde telefonun içinden, ayarlardan sıfırlayın bakalım olacakmı.

dostum dediğin gibi telefonun içinden sıfırladım. önce apple logosunun altında birşey doldu daha sonra yaklaşık 5 dakikadır respring yapınca olduğu gibi siyah ekranın ortasında o yıldız dönüp duruyor
    Oldu mu?
    Jb'li cihazlarda ayalardaki sıfırlama işe yaramaz maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oldu mu?
    Jb'li cihazlarda ayalardaki sıfırlama işe yaramaz maalesef.

maalesef iki yöntemde olmuyor dostum ya ne pc den yapabiliyorum ne de telefondan? başka bi yol yokmu?
    Hocam cihazın internet bağlantılarını kapatın ayarlardan Genel/Kullanıma girip ne varsa yada en cçk yer kaplayan uygulama vs. Silin.
    Birde Firmware iTunes mu indir di siz mi internetten indirdiniz indirdiğiniz ipsw de bir sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macintosh -- 13 Mayıs 2014; 0:34:26 >
  • quote:

Hocam cihazın internet bağlantılarını kapatın ayarlardan Genel/Kullanıma girip ne varsa yada en cçk yer kaplayan uygulama vs. Silin.
    Birde Firmware iTunes mu indir di siz mi internetten indirdiniz indirdiğiniz ipsw de bir sorun olabilir.

hocam dediğinizi deniyorum hemen. ipsw yi ben indirdim ama onda sorun olacağını sanmıyorum. çünkü hem 7.0.2 yi hem de 7.0.6 yı indirdim ikisinde de aynı şey oluyor maalesef
    Hocam bu versiyonları zaten kuramazsınız 7.1.1 kurmak zorundasınız.

• quote:

Hocam bu versiyonları zaten kuramazsınız 7.1.1 kurmak zorundasınız.

ama bende 7.0.2 yüklüydü en son 7.1.1 de de jb yapılmıyor henüz diye biliyorum o yüzden onu denemiştim o zmn 7.1.1 i indirip mi deneyim bide?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.